Hogy boldogulsz egyszerre több gyerekkel?
Azoktól kérdezem, akiknek ikrei, esetleg 3as ikrei vannak. Vagy kicsi a korkülönbség a gyerekek között..
Mi a legnehezebb? Hogy néz ki egy napotok? Mennyi segítségetek van? Vállalnátok még 1-et (ha az anyagiak meglennének)?
Baratnomnek 3 van. 3-2-11 honapos. Sokat besegitek neki, ha dolga van vigyazok a gyerekekre. Nekem egyenlore csak egy lanyom van, soha nem, vallalnek kis korkulonbseggel.
Sajnalom a gyerekeit, es sokszor azt veszem eszre, h nincs is semmi dolga, csak ugy rampasszolja oket, mert besokkalt.
NEkunk rengeteg pogramunk van a lanyommal, rengeteget foglalkozok vele (pedagogus vagyok amugy).
Van h felhiv a baratnom sirva, h o milyen szar anya, meg en milyen szerencses vagyok, h csak 1 gyerekem van.
AMugy o nem ul le veluk soha jatszani, meg 5-10 percre sem.
Mostanaban tervezzuk a masodik gyereket (a nagy mar 3 eves, nemsokara ovis lesz). (NEkem nincs segitsegem, a masodikkal ha a korhazban leszek ki kell talalni vmi megoldast, h a nagy addig hol lesz, mivel a ferjem dolgozik sokat)
Attol fugg mennyi segitseged van. Sogornomnek 5 van, koztuk ikrek is. De mivel van segitsege (anyukaja, anyosa), akik sokaszor megfoznek, kitakaritanak, vigyaznak a gyerekekre (kb ketnaponta) ha o a varosban csaszkal.
Szoval ha van segitseged, vallalj be kis korkulonbseget, ha nincs, inkabb ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!