Gyógytorna mellett elvinném Dévény tornára is a babámat, jól teszem? Vagy egyszerre csak az egyikre lehet?
A Dévény tornát én is nagyon ajánlom. Kisfiam nehezen, lassan született meg. Már majdnem császár lett belőle.
Furán tartotta a fejét, nehezen szopizott. A "torna" szépen rendbehozta. Bár drasztikusnak tűnik, ne ijedj meg tőle! A gyerek végig üvöltött, minden alkalommal, de ma már semmire sem emlékszik az egészből.
Mi párhuzamosan jártunk a kórházba gyógytornára, és Dévényre is.
A gyógytornásznak semmi köze hozzá, h jártok máshova is fejlesztésre, énmegemlítettem, nem szólt rá semmit, a Dévényestől kérdeztem, h okozhat-e zavart, azt mondta, h csak jót tehetek azzal, h kétféleképp is fejlesztem a gyereket.
Nyugodtan vidd mindkét helyre, egész más a két torna.
tudod mit, ki nem sz@rja le, hogy ki mit gondol ha a gyermeked egészségéről van szó??? ha rosszul esik neki akkor rosszul esik neki. egy jó szakember elfogadja, hogy egy anya több helyről kér véleményt, tapasztalatot, kezelést!
ne gondolkodj ilyeneken, csak a babádra figyelj!!! ha úgy érzed jó lenne akkor menni KELL dévényeshez is!!!
mondom ezt úgy, hogy mi későn kezdtük a kezelést, ne csinálj ilyen hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!