Mikor babád átaludta az éjszakát hogyan történt? Egyik napról a másikra vagy fokozatosan többet aludt egyszerre?
15 hós korátol alussza át az éjsazkát
miután 16 foát megnövesztette, azota zavrtalan az alvás. este 9 töl reggel 7ig
19 hónapos,még soha egyetlen éjszakát nem aludt át...sőt egyre rosszabb...
Volt olyan időszak,hogy csak 1x kelt,azt hittem eljött az én időm....de tévedtem csak 1 hétig tartott.
fokozatosan, kb. egy hét volt az átmenet.
Aztán 8 hós kora körül megint voltak ébredések (pár hónapig), de elhagyta
A lányomnál szezonális. Anno 9 hetesen átaludta az éjszakát. Örültünk is, hogy milyen ügyes. Aha, egészen 4 hónapos koráig. Akkor ébredt folyamatosan 6 hónapos koráig, akkor utána megint jött pár hét, amikor aludt éjjel.
Most 11 hónapos, egyre többször fordul elő, hogy nem ébred fel éjjel. De pl. fél 6-kor mindig felnyüszög. Eddig olyankor ivott. Gondolom most még megszokásból nyüsszen egyet olyankor. :)
az én kislányom még nem alussza át az éjszakát,de azt látom, hogy születés után este 9-től 3 órát bírt aludni, pár napja viszont már képes 9-től hajnali 3-ig egyhuzamban aludni (8 hetes). Szóval én úgy látom, hogy ha majd egyszer át fogja aludni, azt fokozatosan fogja tenni.
A fiam is fokozatosan aludta át, előbb 4-kot kelt, aztán 6-kor, aztán 8-kor, aztán most meg alszik 10-ig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!