Segítene valaki abban, hogy 1 éves kisfiúnak pontosan hogyan kell a kukacán felhúzni a bőrt? Fokozatosan, vagy egyszerre, fürdés közben vagy után?
Nem szabad bántani, piszkálni mert megsérül (finoman húzgálva is megsérül!) ami heggel gyógyul és így lesz valódi letapadás a normális, élettani, magától oldódó letapadásból.
Hagyd békén!
NEkem is azt mondta az orvos, h nem piszkáljam, semmi húzogatás.
Amúgy orvosfüggő ki mit hogyan csinál pl.: barátnőm a kisfiának már születése óta kell húznia-az ő orvosuk azt mondta...
Ha a vizelést gátolja (ez az első napokban kiderül) vagy begyullad, vagy gond van vele akkor orvoshoz kell fordulni.
DE ha nincs gond, nem kell bántani, magától fel fog jönni, ez természetes élettani dolog, nem szabad bántani mert a gyerekedet szivatod meg nem is akárhogy.
"bár előtte olvass a témában hamár van neted)." 78%-os válaszoló a stílusod kissé agresszív, nem gondoltam, hogy így felzaklat a téma.
Várok további értelmes válaszokat, mert kiváncsi vagyok tapasztalatokra, kinek mit tanácsolt a dokija. Nekünk még születéskor azt mondta. hogy egy éves koráig ne bántsuk, 2 hét múlva megyünk egy éves státusz vizsgálatra, majd elmondja úgyis, amit jónak lát. Viszont sokfélét hallok anyukáktól, és OLVASOK A NETEN is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!