Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pici babánál mi számít rossz...

Pici babánál mi számít rossz körülménynek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok én hogy a gyámügy vagy védőnő mikor tudnák elvenni a szüleitől a saját gyereküket? Milyen rossz körülmény kellene ahhoz? Egyáltalán mi számít rossz körülménynek?

Leírom miért kérdezem ezt és akik nem tudnak normális választ adni azok inkább ne is írjanak köszönöm.

Tehát van egy 7 hónapos kisfiam(nő vagyok). Anyukámmal,apukámmal és a 9 éves testvéremmel lakunk egy másfél szobás szolgálati lakásba(házfelügyelői lakás). Tehát így vagyunk 5-en. Csak anyukám dolgozik. De ígyis mindenünk meg van. A fiam apjával együtt vagyunk, csak ő nem itt lakik velünk mert nem akarjuk azt hogy anyukám még őt is el tartsa. Azt szeretnénk megoldani mivel albérletbe nem akarunk és nem is tudnánk menni hogy kiköltözzek a párom családjához ahol ő is lakik. Ott rosszabbak a körülmények ez igaz, de akkor is mindene meglenne a gyerekünknek. Az övéjük saját ház, kertes ház.A miénk ugye szolgálati bérház. Arra lennék kiváncsi hogy ha úgy döntünk hogy elköltözünk oda a páromékhoz ahol rosszabb körülmények vannak mint itt nálunk akkor a gyámügy vagy egyéb hatóságnak nem lesz kifogása? Vagy ha például anyukám szólna mondjuk a gyámügynek, mert igazábol nem nagyon akarja hogy itt haggyuk őt. Csak normális válaszokat kérek.Fontos lenne.

2012. márc. 12. 12:37
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
80%
Igen, szerintem is az lenne megoldás ha a párod költözne a szüleidhez és adna némi pénzt is a háztartásba.
2012. márc. 12. 13:18
 22/45 A kérdező kommentje:
Nem mert én se nagyon jövök ki a szüleimmel tehát minél hamarabb elszeretnék innen menni nem hogy még ide hozzam a páromat ő is hallgassa a sok hülyeséget meg a veszekedéseket.
2012. márc. 12. 13:18
 23/45 anonim ***** válasza:
96%

ne is haragudj de inkább hallgatnám a sok veszekedés mint hogy 13 ember mellé vigyem a babámat!amugy azt hiszed hogy ott 16 ember nem veszekedne!Nah meg annyi purgyé nem is értem hogy jut eszedbe!

Ha már van baba az ő szükségleteit kell nézni és hogy neki mi a jó nem az anya és az apa kényelmét!

2012. márc. 12. 13:26
 24/45 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek utolsóval!!

A baba az első, nem az hogy párod hallgatni akarja-e anyádékat vagy sem. .......innentől hogy szültél, a gyerek jóléte az első. A ti kedvetek ezután jöhet.

2012. márc. 12. 13:29
 25/45 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nem a leosztó szövegekre vagyok kiváncsi hanem normális választ várok hogy ilyenkor mit csinálnak a gyámügyesek! A gyereknek ott is meglenne mindene mert ugyanúgy megkapna mindent ami kell neki, és szerintem ez nem a mi kényelmünket szolgálja hanem a gyerekér is hogy egy családban nőjjön fel!
2012. márc. 12. 13:33
 26/45 anonim ***** válasza:
89%
családiból meg gyesből mit tud megkapni?
2012. márc. 12. 13:34
 27/45 anonim ***** válasza:
92%
Én soha nem vinném oda a babámat főleg nem ilyen picit :( Az első mindig ö legyen és utána ti 16 ember az rengeteg bármilyen betegséget elkaphat és szerintem olyan körülmények között biztos el viszik a babádat inkább hallgasd anyudat
2012. márc. 12. 13:36
 28/45 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj, de a normális válasz neked csak az, aki egyetért azzal hogy vidd oda a tömegbe?

A gyámügy is meg fogja kérdezni miért éltek egymás hegyén-hátán ennyien, ez megeshet. Neki nem mondhatod hogy "csak normális választ már lécci"

2012. márc. 12. 13:38
 29/45 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy hányan vagyunk hanem hogy meglegyen mindene a gyerekemnek. És ott is ugyanugy meglenne mindene,és legalább boldogok lennénk nem úgy mint most. köszönöm a normális válaszokat.
2012. márc. 12. 13:52
 30/45 anonim ***** válasza:
94%
hát lehet hogy a gyereknek tennének szívességet, ha elvennék tőletek. lehet lepontozni!!!
2012. márc. 12. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!