Meggy+joghurt=rossz ötlet? Milyen gyümölcsöket kevertek a joghurthoz?
mondjuk a gesztenye nem igazán passzol a joghurthoz, de ha a babád megeszi... :D
gondolom 7-8 hónapos lehet ha most kezdtétek :) akkor barackot, kekszet, almát, cseresznyét, körtét keverhetsz bele.
mindent amit már evett. de nem kell minden napra valamit kitalálni, nyugodtan a beváltakat adhatod neki minden nap
Csak azon gondolkoztam, hogy egyébként milyen joghurtok kaphatók. De most, hogy mondod, lehet, hogy tényleg túl savas volt.
Egyébként szilva, meggy, banán, gesztenye és alma van itthon, na meg keksz. A szilvát nem merem adni joghurtal, nehogy hasmenés legyen belőle. A gesztenye meg azért jutott eszembe, mert ugye azt éddességként is lehet adni
Akkor 11 nap van köztük :)
Köszi az infókat! :D :D
Szép napot Nektek!
Utolsó vagyok, akinek 11 nappal fiatalabb a lánya.:)
Én is ki fogom próbálni. :)
Jó hogy ilyen jóevő a babád, az enyém sajna nem az. :(
(69 cm és 7030 g.) Alig akar enni, inkább csak eszeget.Minden érdekesebb, mint az evés! Cicizni már nem nagyon akar, a tápszer se nagyon megy (elejétől kapott pedig pótlást, nem új neki) és már a tejpép sem csúszik, el is fogom kezdeni a joghurtot, túrót,sajtot még a jövő héten, csak még be kell vásárolnom. :) Hátha ezek bejönnek.
Natúran is megette a joghurtot, vagy úgy nem is próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!