Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas 15 honaposa is ilyen...

Mas 15 honaposa is ilyen rossz evo? Ezelott mindent megevett,1 honapja, mintha kicsereltek volna!

Figyelt kérdés
A gyerkocom ezelott szepen evett,2x gyumolcsot,foetelt,reggel-este tejcsit,szendvicset,barmit. 1 honapja viszont kesz kuzdelem,nem akarja megenni,amit eddig nagyon szeretett pl.:alma,banan,tej stb. sokszor a foetelt sem,csak szendvicset es a tejet is ugy,hogy muzlit kell adjak neki. hiaba probalkozom massal()tejbegriz,kakao,nem hajlando enni. gyumolcsbol is 2 naponta csak a szolo. Mar egnek all a hajam. Normalis ez a dolog? Majd kinovi?
2012. márc. 2. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, másé is rossz evő. :) Az enyém! 16 hónapos és kb egy hónapja szinte semmit nem eszik meg, pedig előtte nagyon jó evő volt. Nem is tudok olyan dolgot mondani amit ne szeretett volna.Most meg mindent kiköpdös, söpri le a nyelvéről. Csak a sült krumplit, krumplipürét, rízst és tésztát eszi meg. Ezeket is csak magába. Gyümölcsből max pár gerezd mandarint. Néha egy fél joghurtot.

Én nagyon remélem, hogy ez elmúlik, mert ezeken sokáig nem lehet elélni...

2012. márc. 2. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak időszakok, amikor más- más kaja a sláger:). Egyik nap fogy a pl. banán, másik nap messze elkerüli. Nem könnyű kitalálni, mi az ami éppen tetszik a kislányomnak:). Próbálj új dolgokat adni neki, akár olyat is, ami eddig nem csúszott, hátha. De ha jól érzi magát, jókedvű, nem aluszékony vagy sápadt, akkor az is lehet, hogy ebben az időszakban kevesebbel is beéri.

Szerintem semmiképp ne erőltesd, a lehetőséget add meg neki az evésre, üljetek együtt az asztalhoz, ha éhes, úgy igazán, fog enni:).

2012. márc. 2. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez majdnem minden gyereknél előjön. Az én lányom is így volt. Normális dolog, majd változik.
2012. márc. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!