Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg olyan rossz a Top...

Tényleg olyan rossz a Top Rider autósülés?

Figyelt kérdés
Ma vettünk egy olyat, de elszomorodtam, mert néhol azt olvasom, hogy nagyon rossz. Miért? Mi baj vele?
2012. márc. 6. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajna nekünk nem futotta drágábbra, így immár több mint egy éve ezt a márkát nyúzzuk.

A lányom nagyon szereti, nagyon kényelmes neki, nyáron sem izzadt bele..........hála a jó égnek csak a kényelmi funkciójáról tudok írni, a biztonságiról nem.

2012. márc. 6. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez van, kényelmes, praktikus, jól tisztítható és nem horror árú, bár lehet ennél olcsóbbat is venni. Egy éve amikor mi vettük, csupa jót írtak róla fórumokon, én is kiváncsi lennék, miért nem jó.
2012. márc. 6. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Állítólag a törés tesztje nem a legjobb. :(
2012. márc. 6. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudok róla rosszat,pedig már 4 éve vettük. Szabvány,kényelmes,mosható a huzat...tökéletesen megfelel.
2012. márc. 6. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok! Akkor nem aggódok tovább! :)
2012. márc. 6. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
nekünk is ez van,egy bababoltban vettük,és ezt ajánlották,teljesen megvagyunk vele elégedve,nagyon kényelmes,szereti a fiam.28 ezer ft-ért vettük másfél éve akciósan,ez nem olyan olcsó azért szerintem.De top rider és top rider között is van különbség,meg hány kg-tól van,dönthető-e..stb.
2012. márc. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!