2 kisgyerekes anyukák! Ti vállalnátok még egy harmadikat? Miért?
Nekem 3 hónapos a kislányom, és van egy 2 éves fiam.
Nagyon szeretnék még egy babát, el sem tudom képzelni, hogy többé nem lehetek terhes,hogy nem lesz itthon ilyen pici babánk, de sajnos lehet, hogy így lesz.
Pedig egy 6-7 év múlva simán bevállalnám...
Most semmiképpen. Nekem is 5 és 2 éves fiaim vannak, mint az egyik válaszolónak és én is 32 éves leszek :)
1 hónapja kezdtem ismét dolgozni és végre úgy érzem, hogy megint önmagam vagyok. Élvezem az életet, a viszonylagos szabadságot, hogy azt ehetek-ihatok, amit csak akarok és hogy a gyerekek már elég nagyok egy csomó mindenhez, így szabadabban lehet velük jönni-menni, mint egy csecsemővel.
El sem tudom képzelni, hogy újra terhes legyek, szüljek, szoptassak stb. Meg azt sem, hogy a figyelmemet 2 felé osszam, mert már 2 felé is nehéz sokszor :)
Most tetetek majd fel Mirena spirált, szóval legkorábban majd 4-5 év múlva lesz nálunk napirenden a téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!