Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 kisgyerekes anyukák! Ti...

2 kisgyerekes anyukák! Ti vállalnátok még egy harmadikat? Miért?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hónapos a kislányom, és van egy 2 éves fiam.

Nagyon szeretnék még egy babát, el sem tudom képzelni, hogy többé nem lehetek terhes,hogy nem lesz itthon ilyen pici babánk, de sajnos lehet, hogy így lesz.

Pedig egy 6-7 év múlva simán bevállalnám...

2012. márc. 10. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mindig nagy családot szerettem volna, a férjem ugyanígy volt ezzel, nálunk evidens a minimum három gyerek. Van egy három és fél éves lányom, egy 19 hónapos fiam és 26 hetes kismama vagyok, vagyis mire megszületik a picur, még a legnagyobbom sem tölti be a négy évet. De én ennek nagyon örülök, imádom, hogy tele pici gyerekkel a ház, imádom a pelenkás babapopsit, a babaillatot... :-)) Egyelőre elképzelni se tudom, milyen lenne a ház kisbaba nélkül, pedig a harmadik babó után szeretnénk néhány évet várni a negyedikkel... meglátjuk, hogy bírjuk! :-)
2012. márc. 10. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Most semmiképpen. Nekem is 5 és 2 éves fiaim vannak, mint az egyik válaszolónak és én is 32 éves leszek :)

1 hónapja kezdtem ismét dolgozni és végre úgy érzem, hogy megint önmagam vagyok. Élvezem az életet, a viszonylagos szabadságot, hogy azt ehetek-ihatok, amit csak akarok és hogy a gyerekek már elég nagyok egy csomó mindenhez, így szabadabban lehet velük jönni-menni, mint egy csecsemővel.

El sem tudom képzelni, hogy újra terhes legyek, szüljek, szoptassak stb. Meg azt sem, hogy a figyelmemet 2 felé osszam, mert már 2 felé is nehéz sokszor :)

Most tetetek majd fel Mirena spirált, szóval legkorábban majd 4-5 év múlva lesz nálunk napirenden a téma :)

2012. márc. 10. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Jav: figyelmemet 3 felé osszam
2012. márc. 10. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!