Vállalnék, mert mindig hármat akartunk, és érzem, hogy még nem teljes a család... valaki hiányzik, aki még hozzánk van rendelve...:)
2012. márc. 10. 13:04
2/14 anonim válasza:
Vállalnék mert hátha kislány lenne:) de nem most :( majd amikor már közel van az a kor amikor kifutok az időből. Most vagyok 32 van 2 kisfiam, 5 és 2 évesek, még olyan 38-39 felé megpróbálkoznék egyel.
2012. márc. 10. 13:10
3/14 anonim válasza:
Mi is legalább 3 gyereket szeretnénk. Most két fiúnk van, szeretnénk még egy lányt. Ha a harmadik is fiú lesz, akkor még jöhet egy negyedik is.
2012. márc. 10. 13:11
4/14 anonim válasza:
Szivem szerint vállalnék,de sajnos az anyagiak
nem engedik!Mindég is három gyerkőc volt az álmom,de itt Szerbiában nem megy!:(
2012. márc. 10. 13:11
5/14 anonim válasza:
Nem, 2 fiam van és ez így jó. Alig bírom így is, nekem ez a teljesítőképességem legfelső határa.
2012. márc. 10. 13:15
6/14 anonim válasza:
2 lányom van és szeretnék egy 3-at. Mindegy a neme, nem azért szeretnék, hogy legyen fiam (nagyon lányos vagyok, persze ha fiú lesz akkor is örülünk :)) Én is azt érzem, hogy valaki hiányzik még.
Ami az anyagiakat illeti nem vagyunk nagyon eleresztve de azért lehetne jóval rosszabb is. Nekem viszont úgy tűnik, hogy 2 gyerek anyagilag szinte jobban megterhelőbb, mint 3 (és nem nézem a családi ak-t). 3 gyereknél már mindenféle kedvezmények járnak az oviban, suliban. Persze ha valaki minden gyerekének lakást szeretne venni akkor a 3 többe kerül (ha tehetném én is megcsinálnám) de szerintem ha magától kell boldogulnia sem lesz kevesebb (vagy több).
Szóval szeretnék nagyon még egyet, remélem lesz rá lehetőségem.
2012. márc. 10. 13:19
7/14 anonim válasza:
Szeretnék de nem most. 29 éves vagyok, kisfiam 3, kislányom 1,5 éves. Építkezünk, vállalkozást indítunk, most ezekre kell koncentrálnunk, így ha minden jól sikerül anyagilag lehetővé válik hogy három gyerkőc legyen és ne egyik napról a màsikra éljünk velük, hanem anyagilag biztonságban. (nem gazdagon, csak kiszámíthatóan) kb 4-5 év múlva tervezzük a harmadikat.
2012. márc. 10. 13:26
8/14 anonim válasza:
Két fiam van, jelenleg babát várunk. Tervezett volt ő is. Mindegy fiú vagy lány lesz, még nem tudjuk. Mi gyereket akartunk, nem azért csináltuk a harmadikat,hogy hátha lány lesz, ha fiú annak is örülni fogunk. Kettő mellé meg már elfér egy harmadik is szerintem.
2012. márc. 10. 13:29
9/14 anonim válasza:
Sokat gondolkoztunk ezen, de nem. Anyagilag még menne, de úgy érezzük, hogy a meglévő 2 gyerek teljesen leköti az energiáinkat.
Ha a nagymama közel lakna, és bármikor mozgósíthatnánk, akkor más lenne a helyzet, de így, hogy 250 km-re vagyunk tőle, és a hétköznapokban mindent magunknak kell megoldani, inkább nem vágunk bele.
2012. márc. 10. 13:31
10/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is ugyanez a helyzet, mint az utolsó válaszolónál. Nekünk 2 kisfiunk van, és nem szeretném már tovább osztani az időmet, energiámat. Segítségem nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!