Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 kisgyerekes anyukák! Hogyan...

2 kisgyerekes anyukák! Hogyan oldjátok meg, hogy ne költse föl egyik a másikat?

Figyelt kérdés
Nekem a nagy 2 és fél éves, a kicsi 2 és fél hónapos. Éjszaka a nagy ébred, ha a kicsi sír, nappal meg a nagy csörög, zörög, be nem áll a szája, a kicsit ébreszti idő előtt. Elszeparálni nem tudom őket, a lakás elosztása nem jó.
2012. márc. 6. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudok semmit tenni ellene, a nagy/1,5 éves/ napközben sokszor fölébreszti a kicsit/3hónapos/, de ez van, majd visszaalszik, nem csitítgathatom mindig, mert a kistesó alszik. éjjel szerencsére nem ébred ha nyöszörög a kicsi, hangosan sírni meg nem szokott éjszaka.
2012. márc. 6. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Bekapcsolom a porszivot, ha nappal alszik a kicsi. :-)
2012. márc. 6. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Majd hozzászokik a kicsi hogy nem csak csendben alszik az én nagyobbik gyerekemnek is mindig akkor jutott eszébe motorozni, zajos dolgot művelni mikor a kicsi aludt.

Ma már a kicsi 16 hónapos a nagy meg 3 éves.

2012. márc. 6. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

2 éves és 2 hónapos, velünk egy szobában alszanak. Éjjel ébredek, ha a pici mocorogni kezd, kiviszem a konyhába, mire sírni kezd, így a nagyot nem költi fel. Nappal úgy látom, megszokta, hogy ott a tesó, de ha nem, úgy érzem, nem világvége, ha a pici nem alszik olyan sokat, legalább alszik éjjel. Délben, ha a nagy alszik, a pici pedig felkel, akkor kihozom babatornáztatóban vagy hordozóban magam mellé a konyhába, és visszaviszem, ha elaludt.

Nappal, ha a nagy sokat zörögne, kihoznám magammal a konyhába, segít főzni, vagy eszik, addig a pici még alszik.

2012. márc. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!