Ti mikor mentetek először bulizni kisbabátok születése
után, és milyen gyakran?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok,3,5 hónapos a kislányom.Terhességem elejétől fogva nem voltam szórakozni.Kisbabám 6 hetes korától végigaludja az éjszakákat,este 21 től reggel fél 8 ig alszik.Szeretnék már kikapcsolódni,legutóbb szilveszterkor "buliztam"...Ami a páromnak köszönhetően borzasztóan rosszul sikerült,mert kábítószerezett,és csúnya balesetet csinált magával,összetörte az autómat stb.Most elhívott a húgom szórakozni,szeretnék menni de a párom nem akar jönni,mert 1 szabad napja van a héten a szombat és a vasárnap délelőtt mert este 10 kor már dolgozik.Ő haragszik rám amiért szeretnék bulizni,azt mondja nekem ez hiányzik?:O Miért ez jár a fejembe,olyan érzésem támad mintha lenézne,vagy valami kis csitrinek nézne és hogy miért nem buliztam ki magam eddig...Szerintetek rossz anya vagyok ha elmegyek?Miért csinál nekem a párom lelkiismeret furdalást?Ti mit tennétek?
Én is eléggé bulizós típus voltam.Kicsit több mint 3 hónapja született meg a lányom azóta a barátnőm állandóan hív hogy menjünk ide-oda.Hiányzom neki,hiányzik az hogy csajok együtt menjünk,de nekem már nem.(ja a barátnőmnek van 2 fia, igaz ők nagyobbak 12,10 évesek)Nem gondoltam volna hogy ennyire nem vágyok majd a bulizásra.Én máshogy kapcsolok ki, de ha neked erre van szükséged menj nyugodtan, csak egy a lényeg ha a párodra hagyod a gyereket légy benne biztos ha valami történik akkor ő is el tudja látni a gyerkőcöt.El tudja látni?Jó persze ha minden kötél szakad ott vannak a szülők.Attól nem vagy rossz anya ha a kikapcsolódás ezen módját választod, csak a pici legyen jó kezekben
2012. márc. 9. 21:33
22/22 anonim válasza:
En 24 voltam az elso fiamnal. 3 honapos volt mikor eloszor voltam osztalytalin. O is aludt ejszaka de mivel ittam egy keves alkoholt meg masnap delelott is vsak legejt tejet kapott. Ferjem sosem volt bulizos o maradt otthon a babaval, igaz reggel en keltem hozza pedig kb ejjel 2 re ertem haza. Utana kb 3-4 havonta elmentem azert szorakozni csajokkal igaz nem mindig diszkoba, de pl colt ket eleg durba alkoholmamoros lanybucsu is... De kezdte, rajonni hogy nekem ez nem eri meg. Masnapra akkor hasznalhatatlan lettem fiam lemondhatott rolam, es kezdtem hulyen erezni magam, anyakent a diszkoban. Most vagyok 30 5 hos a masodik babam es o is aludt 3 honapos koraig ejszaka aztan most mar kel szoval ez meg nem biztos hogy igy marad:)
Most mar nagyon nem hianyzik a diszko ha huznanak se mennek, pedig anno az elso babamnal meg apozi teszt elotti hetvegeig is heti szinten jartam. Kinotte, belole na...
A drogos ferjekrol tudnek meselni... Nekem nem ilyen a ferjem de volt egy exem akinek a tarsasaga olyan volt o maga is. Sokan apukak kozuluk mar. Legtobben vasarnapi apukak hadd ne reszletezzem miert...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!