Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor mentetek először...

Betty25 kérdése:

Ti mikor mentetek először bulizni kisbabátok születése után, és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,3,5 hónapos a kislányom.Terhességem elejétől fogva nem voltam szórakozni.Kisbabám 6 hetes korától végigaludja az éjszakákat,este 21 től reggel fél 8 ig alszik.Szeretnék már kikapcsolódni,legutóbb szilveszterkor "buliztam"...Ami a páromnak köszönhetően borzasztóan rosszul sikerült,mert kábítószerezett,és csúnya balesetet csinált magával,összetörte az autómat stb.Most elhívott a húgom szórakozni,szeretnék menni de a párom nem akar jönni,mert 1 szabad napja van a héten a szombat és a vasárnap délelőtt mert este 10 kor már dolgozik.Ő haragszik rám amiért szeretnék bulizni,azt mondja nekem ez hiányzik?:O Miért ez jár a fejembe,olyan érzésem támad mintha lenézne,vagy valami kis csitrinek nézne és hogy miért nem buliztam ki magam eddig...Szerintetek rossz anya vagyok ha elmegyek?Miért csinál nekem a párom lelkiismeret furdalást?Ti mit tennétek?
2012. márc. 9. 15:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja, és én is 25 éves vagyok (előző).
2012. márc. 9. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor talán azon kellene változtatni, hogy néha-néha menjetek el kettesben valahová, baba nélkül. Havonta egyszer azért egy mozi belefér, vagy egy sütit megenni valahol. De egy kiadós séta még pénzbe sem kerül, és legalább kicsit kikapcsolódtok. Próbáld meg rábeszélni a közös programokra, hidd el, jót tenne neked is és neki is.
2012. márc. 9. 15:46
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

első vagyok. nem, nem vagyok begyepesedett, se öreg, se elhízott kalács... mondjuk Ti elég bunkók vagytok ahogy ezeket írjátok :O

annyi idősen szültem amikor te is...

nem írtam, hogy köcsög vagy, vagy szar anya, ha bulizni vágysz menj.

nekem személy szerint elég durva, hogy a gyereked apja bedrogozva összetörte a kocsidat, ezek után még vinnéd magaddal bulizni, na meg nekem az is sok, hogy egy 3,5 hónapos pici a nagyival aludjon, bár én nem lakok az anyukámmal, nem tudhatom.

mindegy, szerintem nem írtam bántót, viszont te meg a 21 éves anya elég furcsa stílusban írtok. már bánom, hogy válaszoltam...

2012. márc. 9. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is egy kicsit a stílusod... hát érdekes.

Feltettél egy kérdést: ti mikor mentetek először....? Leírtam, hogy nem mentem, mert nem igénylem.

Erre szerinted begyöpösödött vagyok és köcsögnek tartalak. Nem. Én csak válaszoltam... de nem kellett volna....

Amúgy meg miért vagy kiakadva, ha felteszel egy kérdést, és normális hangnemben válaszol valaki, csak épp nem azt a választ kapod, amit szeretnél...?

Szerintem nem vagy rossz anya attól, hogy néha elmész egy kicsit kikapcsolódni.... de köcsög azért vagy, mert így reagálsz a normális válaszokra. :D :D :D

2012. márc. 9. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

csak még egy gondolat, azt, hogy "szar anya vagy", meg "igazi köcsög", egy ember írta, TE MAGAD!!!

nem is értem a reakcióidat...

2012. márc. 9. 15:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy elég érdekes lehet a párod. Bedrogozva autót törni...nem épen a felelősség tudat mintapéldánya lehet, persze ez nem a Te hibád! Neki kellene egy kicsit magába néznie.

De hogy a kérdésedre válaszoljak. Én is 25 évesen szültem, kibuliztam már magam, de nem mondom, hogy néha nem esne jól egy alapos tivornya! :D Utoljára akkor voltam szórakozni amikor a kisfiam 3 hónapos volt (akkor még ő is végigaludta az éjszakát)Egy kedvenc zenekarom koncertet adott, arra mentünk el. Addig mama vigyázott már az alvó babámra és koncert után már mentem is haza (10-fél 11 körül)Még sosem aludt máshol a fiam, a legnagyobb kikapcsolódás azóta is az ha elmegyünk sétálni a párommal, vagy eljön a barátnőm beszélgetni. Egyszer kaptam egy szabad estét, kimenőt...kb 2 órát voltam távol. Már nem tudom élvezni ezt az iszogatós, lazulós programot, valahogy mindig haza húz a szívem. Szerintem te is így leszel ezzel. Menj el bulizni és rájössz, hogy már teljesen más a fontos! :D

2012. márc. 9. 16:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát most nem azért mondom, biztos én is begyepesedett kalács anyuka leszek egyesek szemében, na de ha szilveszterkor buliztál akkor mennyi idős is volt a gyereked? Ha most 3,5 hónapos akkor elvileg kicsivel előtte születhetett. Nem teljesen értem. Pár hetes baba mellől te tényleg elmentél bulizni???
2012. márc. 9. 16:49
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem Stohlbuci a párod? ;-)
2012. márc. 9. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ha nem aludna a gyerekem, tuti leesek a székről úgy röhögnék:):)

én is 25 és fél vagyok, a fiam 6 hós, én a babával járok szórakozni, az iszogatós életmód engem se vonz már, pedig előtte nem kellett félteni. Mióta nem lehet cigizni a kávézókban van hogy beülök a babával egy kávéra, és elolvasom az újságot, a törzsvendégkör nagyon szereti a babámat:) Nincs azzal gáz ha te bulizni akarsz, biztosan én is fogok menni, csak sztem apa ne menjen veled, de ne is ő vigyázzon a babára.

A stílusod meg szerintem abból ered, hogy fiatal vagy, és még nem tudsz úgy viszonyulni magadhoz, mintha felnőtt nő, anya, és asszony lennél... ezzel sokáig nekem is gondjaim voltak!

2012. márc. 9. 17:42
 20/22 anonim ***** válasza:
32%
Én kalácsoztam le az előttünk szólót!Van igaza mindkét félnek!Azt mondtam én is hogy persze menjél!De igazából belegondoltam jobban engem ha rugdosnának se mennék!!!Egyszer mentem el fél év alatt vásárolni a bnömmel szaladtam haza, mert féltem hogy valami van vele vagy csak hogy lehet sír!Egy éjszakát ki se bírnék nélküle!Pedig én csak 21 vagyok!
2012. márc. 9. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!