Takaró vagy hálózsák? Nektek mivel alszik kisbabátok? Mit tennétek a helyemben?
hálózsák
kisfiam most 2,5 éves, tavaly télen még hálózsákban aludt, szerintem nagyon jó
én nem mernék picire takarót tenni. lehet para anyu vagyok, sőt biztos, de igyekeztem ezekre figyelni, annyiszor elmondták terhesen, hogy picinek nem használunk takarót
szóval hálózsák
Szerintem is hálózsák lesz csak nem tudom milyen legyen hosszú ujjas vagy ujjatlan?
Utolsótól kérdezem hogy hol mondták mert én rengeteget olvastam és érdeklődtem de ezt még soha nem halottam,pl azokban a kórházakban ahol nem pólyában van a baba takaróval illetve kis-paplannal takarják be őket nem?Az én kicsim ott is pólyában volt.De mikor műtötték 2,5hetesen akkor kis-paplant adtak csak én vittem a takaróját.
első
ujjatlan, mert az alá lehet adni pizsit
ezt én is hallottam, hogy nem jó kisbabánk a takaró, azért nem, mert alákerülhet a feje, és ő még nem tud kibújni gyorsan alóla, vagy nem tudja levenni a fejéről, és megvan a baj .....
tényleg sok helyen összefutottam ezzel.
pl. szülésfelkészítőn, babás könyvekben, cikkekben.
védőnőtől kaptam a csecsemőhalálról ismertetőt, ott is szerepelt mint egyik ok :S
aztán a kórházban is vagy hárman elmondták, nálunk nem is takarták a babákat, de a gyerekorvos is elmondta.
lehet akkor vonzom ezt az infót? ;)
ujjatlant vegyél, rendesen öltöztesd fel ahogy szoktad és arra add a hálózsákot, nem kell vastag, bélelt, egy dupla pamut tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!