Takaró vagy hálózsák? Nektek mivel alszik kisbabátok?
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az én 3,5 hónapos kislányom 2 hónapos koráig pólyába aludt mert nagyon hideg volt éjszaka 1,5hónapja rugiban és betakarva egy puha meleg pléddel alszik de 4napja annyira mocorog meg rugdosódik hogy mindig letornázza magáról akárhogy bedugdosom a széleit meg beletekerem akkor is.Félek hogy megfázik vagy ha magára rúgja nem kap levegőt.
Ujjatlan hálózsákban alszik,ami középvastag, alatta rugi,rövid ujjú body. Nyáron vékony hosszú ujjú hálózsák,ujjatlan body volt rajta,vagy ujjatlan zsák,hosszú ujjú bodyval. Most 8 hós. Nagyon forgolódna az ágyban,de a zsák nem nagyon engedi,ezért sokszor vergődik mostanában,lehet áttérünk takaróra,bár hálózsák párti vagyok.
2012. márc. 6. 08:03
12/24 anonim válasza:
Szia, én nagyon idegenkedtem a hálózsáktól és a fiam anno nem is viselte el magán. Ezért ő mindig takaróval aludt, hamar megtanult betakarózni, sosem volt gond. A lányom most 9 hós, 5 hós korában vettem neki hálózsákot, mert kitakarózott vagy többször találtam rá reggel fejére húzott takaróval, ekkor döntöttem a hálózsák mellett. Meg a szobájában néha 18 fok volt télen, kellett a 2,5-3,5 TOG-os hálózsák. Dreambag-et használunk, szuper, nem csúszik fel, kényelmes, puha, azóta abban alszik és imádja. A legjobb döntésünk volt.
2012. márc. 6. 08:21
13/24 anonim válasza:
Enyémek is ujjatlan hálózsákban alszanak és még egy takarót is szoktam rájuk tenni. Alatta hosszú ujjú body és rugdalózó van rajtuk. Most még pont jó lenne ha rászoktatnád a hálózsákra, később már lehet hogy nem tetszene neki.
2012. márc. 6. 08:44
14/24 anonim válasza:
Ujjatlan,középvastag hálózsák,két oldalán cipzárral,alatta hosszú ujjú rugi,de mivel télen sem volt 19foknál több a szobájában így még volt rajta egy takaró is.
Nyáron csak trikó vagy rövidujjú body volt rajta egy nyári paplannal,jól bedugdostam köré,de akkor még nem mocorgott annyit.
2012. márc. 6. 09:09
15/24 anonim válasza:
ujjatlan középvastag hálózsákban alszik a 13hósom, alatta pizsama, tökéletesen bevált, enélkül tuti megfázna.
2012. márc. 6. 09:26
16/24 anonim válasza:
Tavaly februárban született a lányom. Eleinte takaróval takartam be, aztán jött a meleg. Mire megint kellett volna normálisan a takaró, addigra rászokott az éjszakai rodeózásra álmában, így folyton lerúgta magáról, vagy kimászott alóla. Azóta hálózsákot adok rá, ujjatlant. Semmi gond nincs vele, jókat alszik benne. És én is nyugodt vagyok, hogy nem fog éjjel megfázni.
2012. márc. 6. 10:10
17/24 anonim válasza:
Szia!
Ki kell próbálni, hogy mit szeret a gyerek. Mi éjszaka hálózsákozunk nappal meg takarót használunk. Próbáltunk ujjasat és ujjatlant is. Nekünk az ujjatlan vált be. Télen vastagabb, nyáron vékonyabb. Ha éjszaka nagy a meleg nyáron, akkor csak egy vékony pamut hálózsák van rajta és a pelus.
2012. márc. 6. 10:13
18/24 anonim válasza:
Az én lányom nem viseli el magán a hálózsákot, így maradt a középvastag pléd. Csak úgy tud elaludni, ha a fejére húzza. Mindig lehúztam a fejéről, aztán megtanulta ő is, hogy nem takarja be magát a feje búbjáig, csak az arcába húzza. Nálunk ez vált be, nem fázott meg soha.
2012. márc. 6. 10:47
19/24 anonim válasza:
Nekem mind a kettő első perctől fogva takaróval alszik.
2012. márc. 6. 11:24
20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Holnap megyünk hálózsákot venni szerintem fogja szeretni mert pólyás volt 2,5hónapos koráig,az elmúlt éjszaka beletekertem őt a takaróba mintha hálózsák lenne és nagyon jól aludt nem tudta lerúgni magáról.
Köszönöm a sok hasznos tanácsot majd megírom bejött-e a hálózsák remélem fogja szeretni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!