Ti hogy csináljátok? Takaró, hálózsák ügyben.
Kislányommal születése után próbálkoztam a hálózsákkal, mert jobbnak gondoltam, mint a takarót, mert hogy nem tudja lerúgni magáról.Viszont nem igazán nyert meg, mert mikor kivettem szopizni, mindig a nyakába volt az egész. Meg macerának tartom fel-levenni, amikor már álmos vagy félig alszik. Nem akarom kiverni a szeméből az álmot.
Most, hogy már 5 hós, annyit mozog éjjel is, hogy ma hajnalban is arra sírt fel, hogy nem volt rajta takaró(gondolom fázott), majd reggel az egész rajta volt, még a fején is, és izzatt.Most már végképp nem tudom mi legyen.Ja, hasonalvó és eddig jó volt a takaró. Ti ezt hogy oldjátok meg?
Szia!
Ha a nyakában van a hálózsák, akkor vsz nagy a méret, adj rá kisebbet.
Altatás előtt add rá a hálózsákot éjszakára.
(bár én leterítem a kiságyba, amikor elalszik, ráteszem, és felhúzom a zipzárt)
mi 4 hónapos koráig tudtunk hálózsákot használni, aztán ahogy forgott éjjel nagyon rátekeregett
Most 12 hónapos, és inkább jobban fűtünk és nincs takarója, mert lerúgja magáról.
Majd ha picit nagyobb lesz talán rájön a takaró lényegére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!