Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a böfiztetés technikája,...

Mi a böfiztetés technikája, konkrétan hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Pl. csak függőlegesben van tartva, vagy rázzátok, sétáltok, hátát simogatjátok,... csak egy-két percig próbálkoztok, ha nem jön leteszitek, vagy nem adjátok fel, és addig próbáljátok, amíg nem sikerül...
2012. jan. 26. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyerek születésekor a kórházi csecsemős nővér azt mondta, hogy elég függőlegesben tartani, és várni.

Elhittem neki, mert minden más is jó tippnek tűnt, amiket mondott. És bejött. Már két gyerekkel.

2012. jan. 26. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Függőlegesben tartva, a popsiját picit megpaskolva sétálgattam vele. Nagyon bukós volt a lányom, így muszáj volt, gyakran 15-20 percig is így kínlódtunk.
2012. jan. 26. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Akkor nem csak az enyémeknek megy nehezen, már azt hittem, valamit elrontok.:)

Én is függőlegesen tartom, simizem a hátát, ha nagyon nem jön, finoman rázogatom, de van olyan, hogy így sem sikerül. A lányommal ugyanez volt sajnos.

2012. jan. 26. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak soha nem volt gondja a büfivel.Rájöttem egy módszerre és úgy büfiztettem.

Felvettem a kezembe függőlegesen és megemeltem,megráztam/ez durva kifejezés mert persze nem ráztam :)/ 2x-3x és már büfezett is.

2012. jan. 26. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Függőlegesen tartva a hátát picit ütögetem és már böfizik is. Ha nem, akkor még tartom így egy kicsit, aztán leteszem az ágyba a hátára kb 1-2 percre, majd újra felveszem megütögetem a hátát és már jön is az elmaradt böfi. :)

Nálunk egyébként kb 3-4 hetes koráig szinte nem is büfizett. Hiába próbálkoztam akár több mint fél órán keresztül is.

2012. jan. 26. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén azzal kezdjük, hogy felveszem a vállamra, kis hátát simizem - picit "ütögetem" , ha nem jön a büfi, akkor leülök, s amíg nagyon pici volt magam elé vettem , függőlegesen tartottam, s kis köröket írtam le a törzsével, aztán vissza a vállamra, s már sikerül is :)
2012. jan. 26. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
magam előtt ültetve kicsit rugóztatom, vállon a hátát simogatva vagy a fenekét ütögetem, a combomra fektetem keresztbe a hátát simogatom, és ha mindezt végigpróbáltam, de mégsincs eredmény, akkor magamhoz ölelem és erősen simogatom a hátát lentről fölfelé, ilyenkor szinte kimaszírozom belőle a levegőt... elég hatékony, és még sosem tiltakozott.
2014. nov. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!