Mi a böfiztetés technikája, konkrétan hogyan csináljátok?
Nekem az első gyerek születésekor a kórházi csecsemős nővér azt mondta, hogy elég függőlegesben tartani, és várni.
Elhittem neki, mert minden más is jó tippnek tűnt, amiket mondott. És bejött. Már két gyerekkel.
Köszi. Akkor nem csak az enyémeknek megy nehezen, már azt hittem, valamit elrontok.:)
Én is függőlegesen tartom, simizem a hátát, ha nagyon nem jön, finoman rázogatom, de van olyan, hogy így sem sikerül. A lányommal ugyanez volt sajnos.
Az én kisfiamnak soha nem volt gondja a büfivel.Rájöttem egy módszerre és úgy büfiztettem.
Felvettem a kezembe függőlegesen és megemeltem,megráztam/ez durva kifejezés mert persze nem ráztam :)/ 2x-3x és már büfezett is.
Függőlegesen tartva a hátát picit ütögetem és már böfizik is. Ha nem, akkor még tartom így egy kicsit, aztán leteszem az ágyba a hátára kb 1-2 percre, majd újra felveszem megütögetem a hátát és már jön is az elmaradt böfi. :)
Nálunk egyébként kb 3-4 hetes koráig szinte nem is büfizett. Hiába próbálkoztam akár több mint fél órán keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!