Bogyómama kérdése:
Mennyit van Veletek, mellettetek a kisbabátok a nap folyamán? 6 hó alatti Babók, még nagy alvásigénnyel rendelkezőkre gondolok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 10:32
1/4 anonim válasza:
6 ho alatti es egesz nap velem van jarokaban hordozoban vagy lenn a foldon egy vastag pleden jatszunk. Sajnos az alvasigenye inkabb keves nappal majdnem nulla. Eleg nehez egesz nap lekotni, foleg ugy hogy en meg hullafaradt vagyok mert ejszaka sem alszunk jol:( 5 honapos
2/4 A kérdező kommentje:
Az én Babómnak meg nagy alvásigénye van, minden evés után alszik de. 2-3 órát du 30 perceket, és ezért csak du. van velem, és ekkor játszunk sokat!
De. meg kiságyában játszik, míg elfárad, és nem alszik.
2012. márc. 1. 11:12
3/4 anonim válasza:
Mi mindig együtt vagyunk. Ha mégis magára kell hagynom, akkor sem sok időre teszem, olyankor a kiságyban játszik. Nekem valamivel könnyebb dolgom van, mert mi a Párom nagymamájával lakunk egy lakásban és ha úgy van, bármikor szólhatok Neki, hogy nézzen rá a Picire ha esetleg főzök vagy leugrom a boltba. De nem szívesen hagyom magára, mert ugye leginkább Velem és a férjemmel szeret lenni, sokszor másoknál sírdogál. :)
4/4 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerüléséért, mi is állandóan együtt vagyunk, nem vigyáz rá más csak én, meg apája. A kérdésem az lett volna, (ha így írtam volna :P) hogy mennyit van effektíve veletek, hagyjátok-e egyedül játszani, vagy végig, minden játék/ébrenlét ideje mellett ott vagytok-e mellette?:)
Na sorry!:)
2012. márc. 2. 09:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!