Két vagy többgyermekes anyukák, mikor állt helyre a rend a második baba születése után?
Szia!
Nekem áprilisban tölti a lányom a 2,5 a fiam akkor lesz 1 éves.Én most kezdem érezni, hogy könnyebb.Sajna hosszú időbe telt -talán még mindig őrlődöm rajta-még elfogadtam hogy minden háttérbe szorult.Háztartás,külön magamra fordítható idő,barátok.Nálunk az segített nagyon sokat,hogy amikor a kicsi már nem szopizott igen is össze hoztam a napirendjüket és ehhez tartom magam.így mindig együtt van a délutáni alvás és ilyenkor egy kicsit be tudom hozni a lemaradásomat.Nagyon meg tudlak érteni, mert nekem sincs segítségem és sokszor igazi logisztikai feladatot jelent megoldani az ügyek intézését.Most meg főleg nehéz mert itt a tél és annyira nem lehet inn csinálni semmit.Én megpróbálok minden nap valamivel előrukkolni a lányomnak de nem mindig jön be neki.Sokszor minden marad estére.Nálam még az jelentette a legnagyobb vívódást,hogy nem tudok egyikkel sem eleget foglalkozni és úgy ahogy én szeretnék.Mindent megteszek de nem érzem elégnek és ez nagyon bánt.Mindig azzal vigasztalom magam, hogy ahol 3-4-5 gyerek van ott is felnőnek és emberek lesznek talán nem is akár milyenek.Én mindent megteszek a cél érdekében : )Nagyon átérzem azt a problémádat is hogy nem érzed magad elég csinosnak.Én is nagyon szeretnék újra olyan lenni mint az első gyereknél és elhatároztam hogy így is lesz.
Remélem egy kicsit megnyugodtál, hogy nem vagy egyedül.Talán majd írsz.Kitartást és tudod náluk nagyobb kincsed sosem lesz.
Szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!