Bababónusz? Bementem tegnap azt mondták, hogy csak újonnan regisztrálóknak van más rendszer. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 07:30
12/19 anonim válasza:
Én is tegnap voltam a DM-ben, amint beléptem a babakocsival, már jött is hozzám az eladó, hogy a bababónuszba regisztráljak újra. Te kedves kérdező egy undok eladót fogtál ki. Menj másik üzletbe, ha nincs a közeledben másik, akkor meg menj oda az info pulthoz regisztráld a babád és nyomtasd ki a kupont, a pénztárnál pedig váltsd be.
13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is. elmegyek másikba. de jó lenne ha tájékoztatnák az eladókat is. nem feltétlen az eladó hibája
2012. márc. 7. 10:36
14/19 anonim válasza:
A Dm infopultjánál tudod újra regisztrálni magatokat.
Kinyomtat egy kupont, melyel át tudod venni ott rögtön a kezdőcsomagot(minták,kuponok,C&A kupon stb...)vannak benne.Nekem is segített egy ott dolgozó, olyannyira lelkes volt, hogy 2x írta be a kislányomat, így mindjárt két kupont nyomtatott, két kezdőcsomaghoz. Kívácsi vagyok, vajon a többit is duplán fogom kapni ?:)
15/19 anonim válasza:
Nahát ez érdekes. A kérdést meglátva elballagtunk A DM-be (Nyíregyháza) és megkérdeztem hogy tavaly tavasszal született a lányom, akkor regisztráltunk kell e ismét. Azt mondták nem. Én ezt nem értem. Kíváncsi leszek valóban küldenek e levelet postán és abban mi fog szerepelni.
16/19 anonim válasza:
Mi voltunk bent én újjra regisztráltam barátnöm másfél vesével elöször regisztrált mert most azt is lehet csak dm es pontgyüjtö kártyád legyen.Mindenki regisztrálhat újjra.Nem kor függö legalábis 3 éves kor ellöt
17/19 anonim válasza:
Most kaptam meg a levelet a DM-től abban is az van írva,hogy mindenkinek újra kell regiznie.éves korig küldenek kuponokat.A dm oldalán is lehet regisztrálni azoknak akik eddig is benne voltak a bababónuszban?az üzletben pedig az info pulton keresztül kell megcsinálni és rögtön 3ingyenes kupont is ki lehet nyomtatni ill.kapsz egy csomagot amiben vantöbb minden többek közt egy 15%-os végösszegi kupon,de csak 8eFt után lehet beváltani.
18/19 anonim válasza:
utolsó vagyok:én megkérdeztem,még mielőtt levelet kaptam és mondtzák rögtön,hogy mindenkinek újra kell regizni?én meg is csináltam és megkaptam a kezdő csomagot is.
Úgyhogy ,menjen mindenki és regisztráljon újra,mert április 30.-án törlődik a rendszerből az aki nem regisztrál be az újból.Ez is benne van a levélben!
19/19 A kérdező kommentje:
én is megkaptam ma a levelet, úgyhogy ugyanoda megyek vissza, és megkeresem ugyanazt az eladót és majd felvilágosítom. Tényleg azt írja töröltek mindenkit, újra kell regisztrálni.
2012. márc. 8. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!