Nem lesz belőle gond, ha 12 hetes babám rendszerétől egy kicsit eltérünk? A (többi lent)
egy babának kell rendszer, de nem ilyen szoros mint a tietek. olyan rendszer kell, ami rugalmas.
Nekem a lányom még a mai napig (14 hós) sokszor alszik a babakocsiban. Amikor meg ici pici volt, mindig alvás idöben mentünk sétálni. az sem zavarta ha hordozóban ki be tettem az autóba.
Egy gyerek még akár évekig aludni fog délután, és biztos lesz alkalmon, hogy valami közbeszól.
Mi már nem egyszer szakítottuk meg a napi rendszert, mert dolgunk volt és másképp nem lehetett megoldani. Pár nap nem a világvége, és valóban nem kell rettentően szorosra venni a határokat.
Köszönöm a hasznos válaszokat. Persze nem görcsölök a rendszeren, de mint első gyerekes anyuka nem tudom, mikor mi a jó.
A rendszer nagyon nehezen alakult ki nálunk, mert én sem vagyok egy rendszerezett ember, és félek, hogy vmit rosszul csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!