Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5-6 hónap körüli babádat egy...

5-6 hónap körüli babádat egy megszokott rendszer szerint eteted, vagy még várod, hogy kérje az ennivalót?

Figyelt kérdés
Én rendszer szerint etetem, mindig eszik is, de sokan azt mondják várjam amíg kéri. Hogy kéri egy ekkora baba egyeltalán, minden nap várjak 5* arra, hogy ordítson?
2011. dec. 12. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendszer szrint etetem és indig eszik is. Ez így nekem is kényelmesebb, meg neki is jobb, hogy nem sír az éhségtől. Amúgy néha előfordul, hogy hamarabb megéhezik, ilyenkor természetesen megetetem előbb.
2011. dec. 12. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig rendszer szerint etettem,már 3-4 hónapos kortól. Igaz.hogy nem ragaszkodtam pontosan az előírt időponthoz. Amikor éhesebb volt,akkor kicsit korábban evett,ha átaludta,akkor nem keltettem fel. De legtöbbször "alkalmazkodott" a megszokott időpontokhoz.
2011. dec. 12. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyi idős korban már kell, hogy legyen napirendje a babának!

Jól csinálod! Meg ne várd, míg sír!

2011. dec. 12. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
rendszer szerint, kiszámíthatóbb, soha nem tolta még el, h majd később. Belekalkulálok egy mínusz 1órát, akkorára már kész, ha esetleg hamarabb megéhezne, meg tudjam etetni.
2011. dec. 12. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem rendszer szerint etetem, de nem nagyon üvölt az éhségtől (Kb. 2* volt rá példa, amikor épp egy bolt kellős közepén voltunk és még fizetni kellett, meg helyet keresni a szopihoz.). És még véletlenül sem 5* eszik egy nap.
2011. dec. 12. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár még csak 4,5 hónapos.
2011. dec. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!