Megnéznétek a görbémet? Láttatok már ilyen egyenes görbét? Mikor fog fölmenni a hőm? Ovulációm a rendszer szerint is volt már és szerintem is. Ez az első teljes hónap, amikor mérem, így még nincs viszonyítási alapom. A ciklusaim 28 naposak.
Figyelt kérdés
Http://www.ciklus.hu/images/diagramok/713ba6a87d786b26a3b83a70c6fd8da7_100130_100219_1266537600_. Png2010. febr. 19. 18:50
1/12 anonim válasza:
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2/12 anonim válasza:
Próbáld meg újra belinkelni a görbédet, mert így nem lehet megnyitni.
4/12 anonim válasza:
Jól méred? Nagyjából ugyanannyit alszol és ugyanakkor kelsz? Mert szerintem sajna ebből az látszik, hogy még nem volt ovud.
5/12 anonim válasza:
Előző vagyok, most látom az időpontokat. Nem mindig ugyanakkor méred, lehet, hogy nálad ez befolyásolja. (Nálam pl. az is, ha 8 óra helyett 5-öt alszom)
6/12 anonim válasza:
Ez az én babás görbikém. Azért linkeltem be, mert soha nem volt ilyen szerencsétlen, most meg itt motoszkál a pocaklakóm. 20 hetes kismami
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy nekem is mondták, hogy nem egy időben mérem, dehát nem vagyok gép. Na, mindegy. És ha visszaszámolok a + teszttől, nem is középidőben sikeredett, hanem a "laposság"-kor. Tehát nem volt esés ovukor, csak elkezdett emelkedni. És persze középidőben az ovuteszt sem mutatott semmit, pedig 10-17. napig csináltam, de mindig halvány volt. Csak bíztatni tudlak, hogy attól, hogy lapos a görbéd, ne add fel, legyetek együtt amennyiszer csak kedvetek tartja. Drukk nektek!
8/12 anonim válasza:
Kedves utolsó Válaszoló! A görbéd alapján, szerintem késői ovud volt, a 24-25 ciklusnapodon lehetett.
Gratulálok a babádhoz és jó egészséget kívánok!
9/12 anonim válasza:
Ezzel a görbével szerintem semmi baj nincs, csak annyi, hogy még nem volt ovud.. vagy nem is lesz, vagy késői ovu lesz, szokott ilyen lenni...
10/12 anonim válasza:
Kedves 9:22-es válaszoló. Igen, pontosan akkor volt. Na de ki gondolta volna, hogy akkor, mikor addig még ovufájdalmam is volt 13-15. napon, mintagörbéim voltak, most meg... De erre azóta csak azt mondom, hogy ezért kell akkor együtt lenni a párunkkal, amikor csak kedvünk szottyan, mert sose lehet tudni. Amikor már lemondasz róla, akkor sikerül. Mindenkinek boldog babavárást, türelmet, kitartást, egészséget kívánok, akár előtte van, akár már pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!