Bababónusz? Bementem tegnap azt mondták, hogy csak újonnan regisztrálóknak van más rendszer. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 07:30
1/19 anonim válasza:
hol?Dm?vagy hol van a bababónusz???
3/19 A kérdező kommentje:
dm-be igen. azt írták itt többen, hogy újra kell regisztrálni
2012. márc. 7. 07:37
4/19 A kérdező kommentje:
azt nem mondták mi az új rendszer, ennyit mondtak. de ezt se valami normálisan. nem mertem tovább kérdezősködni:)
2012. márc. 7. 07:38
5/19 anonim válasza:
Az infopulton keresztül kell újraregisztrálni az adatok módosítása alatt. nekem 1 éves a lányom. én is újraregiztem az eladó szólt. ott meg is kaptam a kezdőcsomagot
6/19 anonim válasza:
Írtam már választ a kérdésedre!
7/19 anonim válasza:
5. vagyok. a mostani dm újság elején is bent van mi a menete. de hívd fel őket és elmondják. vagy lehet neten a dm oldalán is le van írva. ki lehet mellette nyomtatni 3 kupont 0 pontért. az egyik 15százalék kedvezmény libero termékekre. másik valami 3 decis üdítő. 3. nem tudom. a kezdőcsomagban van egy babanapló. 10 dbos neogranormon kendö, rengeteg kupon. köztük 15százalék vásárlás végösszeg 8000 felett. és egy tájékoztató arról hogyan változik a program
8/19 anonim válasza:
Igen, az újonnan regisztrálóknak. Csakhogy a 3 éven aluli gyerekeket újra lehet regisztrálni :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
9/19 A kérdező kommentje:
köszi, akkor újrapróbálom másik üzletbe. nem értem mért nem engedték. 5 hónapos a fiam
2012. márc. 7. 08:07
10/19 anonim válasza:
Úgy látszik felétek nem valami készségesek az eladók.Én is érdeklődtem,hogy újra kell-e regisztrálni és nagyon rendes volt az eladónő még segített is megcsinálni,de még jó is ,hogy ott volt mert magamtól nem jöttem volna rá hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!