A bababarát kórház miért nem mamabarát?
Csak a pontot küldte el:-))
Szóval Misek 2011 Június. Borzalom. A kérdező mintha az én esetemet írta volna le, félelmetes a hasonlóság, talán még nálam annyi, hogy majdnem a derekamig szaladt a gátrepedésem:-/ Én is azóta is bepisilek. Biztosra veszem, hogy van összefüggés azzal, hogy katétert kaptam én is. Én indítottan szültem, mert akkor ügyelt pont a dokim, ehhez sem fűznék semmi remek élményt, utólag elmondta, hogy valóban ennek a szülésnek császárral kellett volna végződnie. Köszi! Nem voltam képes megszülni a gyereket, de ez nagyon senkit nem érdekelt. Délután szültem, este 11-kor hozták a gyereket, és el sem vitték onnantól, csak fürdetéskor reggelente. Olyan apróságok, hogy hálóingen gomb, az luxus, a sajátomat nem engedték felvenni,mert a dokik nem szeretik, de amit őke adtak azon nem volt gomb, így örökösen arra kellett ügyelnünk, hogy a mellünk bent legyen, és ne kint indexeljen. A véres hálóinget csak könyörgésre cserélték ki naközben. Holnapig nem várhat?? Mindig ezt kérdezték. És a slussz poén az az, hogy én is kaptam "kóbor" szurit egy futóbolond nővérkétől. Én egy császáros anyuka fájdalomcsillapítóját kaptam meg véletlenül:-)
Egy normális csecsemős nővér volt, egy alacsonabb fekete rövid hajú asszonyság, elég nyers modorú, de nagyon segítőkész, abban az esetben ha kérdeztem.
És igen, sajnos tényleg pénzért vitték el a babákat. Én is fizettem egy éjjel az 5 órás alvásért, és a szbatársam is fizetett érte. Igaz, "csak" 1-1 ezrest fejenként.
Az én kedvem is totálisan elvették a szüléstől, sajnos a mai napig nem szeretnék testvért a kisfiamnak a szülésélményem miatt. Amiről természetesen újabb kisregényt tudnék írni, olyan borzalmas volt. Fogadott orvossal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!