Mit jelent pontosan a bababarát kórház?
Én is ott szültem és ott is fogok. :)
Végig veled van a baba, mindent neked kell csinálni, de azért előtte megmutatják. Ha valami miatt felviszik a csecsemőosztályra (sárgaság miatt szokott előfordulni, de más is lehet), akkor is át kell járni 3 óránként szoptatni éjjel is, ez mondjuk elég fárasztó lehet. A fürdetést ők csinálják, de úgy, hogy lehetőleg mindketten ott legyetek, az apuka is, hogy meg tudjátok tanulni.
Tényleg bagyon szoptatáspárti, de szerintem ez nem baj. Azóta nem egy anyukával találkoztam, akinek már a kórházban teletömték tápszerrel meg cukros vízzel a gyerekét, és utána nem is tudtak szoptatni egyáltalán.
Egyébként ha ráérsz, szerdánként van szülésfelkészítő, nem emlékszem, 2-től vagy 3-tól, szerintem nagyon hasznos, ott részletesen elmondják, mit kell tudni a kórházról. Nem kell bejelentkezni, egyszerűen odamész, mindig rengetegen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!