Jáhn ferenc kórház mennyire bababarát?
bababarát és császár? hmmmm..... érdekes gondolat:)
A Jahn Ferenc kórház inkább császár barát, mint bababarát - 2 természetes szülés 14 császár a 3 nap alatt.
Próbálnak cukros vizet itatni a babákkal, éjszaka pedig tápszerezik őket.
Természetes szülés után a mellemre rakták, majd elvitték fürdetni, 2 óra megfigyelés alatt velünk lehetett.
Éjjel szültem, éjszakákra elvitték, mert a szobatársam pihenni akart.
Van egyágyas szoba.
Reggel kiadják őket, majd visszaviszik őket 1 órára vizsgálatokra, majd este 11-ig veled lehet egész nap.
Orvost nem ismerek, csak szülésznőm volt.
Gátmetszést kérdés nélkül csinálnak, meg sem próbálják elkerülni. Beöntés is van általában. És alul leborotválnak, ha netán szőr van ott lent.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Nem ott szültem, pedig odatartozok, de kívülről úgy tűnik, egyáltalán nem bababarát. Csak ismerőseim szültek ott, tehát tényleg csak külső véleményem van.
De 1 ágyas szoba van, és oda az apuka is bemehet, de csak délután. Csak azt nem tudom, fizetős-e.
18.kerületi lettem. eddig a szent imrében szültem,de most se pénzem sem időm 11 kerületi dokihoz,sztk-ba,vizsgálatokra járni 2 pici mellől.
2 császárom már volt,így a 3. is az lesz. én nem engedném kivinni éjszakára, én akkor is szoptattam őket, szent imrében ilyen gond nem volt.
nem baj ha fizetős az 1 ágyas.
dokit tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!