Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Váci kórház? Bababará...

Milyen a Váci kórház? Bababarát? Hány ágyas szobák vannak? Velem lehet a pici végig?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 14:22
 1/4 Adri baba ***** válasza:

Igen ha szeretnéd a pici veled lehet!Mikorra várod a babát?Kinél szülsz?

30 hetes

2009. ápr. 5. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Én julius végén fogok szülni,Kovács Istvánnál.És normálisak a növérek?Ugy értem segitenek vagy odaadják a babát és csinálj amit akarsz.mert nekem első babám lesz,és...:)
2009. ápr. 6. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia nem akarlak megrémitenni de az egyik rokonom ott szült és két hétig nem hozhata haza a babát,mert a kicsi baba fertőzést kapot a kórházban.És azóta is Pestre hordják kontrolra.
2009. ápr. 6. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Vácon szültem(tavaly) áprilisban, Dubecz doktornál.Szülésnél komoly, precíz, figyelmes, kedves. (Én du.fél 4-kor kerültem a szülőágyra és du. 4 40-kor megszületett a lányom.)

Volt egy fogadott szülésznőm is, aki TÖKÉLETES volt mindenben. Végig ott volt, a babámra nagyon vigyázott.

Kórházról:

A mosdó és a w.c.hagy némi kívánnivalót de, kilehet bírni. A császáros zuhanyzóba menj zuhanyozni (folyosó végén), ott kényelmesen ellehet férni és rendesen folyik is a víz( a másikban csak csordogál).W.c-re pedig a csecsemőszobával szembenibe menj, kényelmesebb, mint a folyosóvégén levők. ( vigyél sok Wc papírt, és törlőkendőt)

A babákat az első éjszaka nem szokták az anyukánál hagyni, hagynak pihenni. Én mondjuk hajnalban nem tudtam aludni, és elmentem érte odaadták, de fürdésre visszavitték. A nap nagy részében velem volt a lánykám, de, ha kellett, akkor elvitték(vizsgálatra, fürcsire stb). A csecsemős nővérkék között akadtak igazán jó fejek, főleg a fiatalok Őket keresd( 3-an vannak), ha kérdésed van, mindenben segítnek, mindent megmutatnak:)

Az idősek már türelmetlenek( legalábis mikor én voltam)és olyanok mint a pokróc:(

Én 2 ágyas szobában voltam. Nagyon jó volt, bár az ágy nekem iszonyú kényelmetlen volt:) a szobatársam is panaszkodott rá.

Ennyi jut hirtelen eszembe. Összességében nem vészes a kórház, azt a pár napot kilehet bekkelni.Ja, de nem fogsz elhízni a kajától sem:)

Könnyű, gyors szülést :)

2009. ápr. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!