Miért van az, hogyha válaszolok egy kérdésre, és nem egyezik valakinek az elképzeléseivel, akkor egyből lepontoznak?
Figyelt kérdés
Lassan már nincs kedvem válaszolni senkinek se, mert nincs értelme! Élvezik ezt, vagy csak úgy lehet ahogy ők elképzelik?2012. febr. 28. 07:37
11/15 anonim válasza:
Engem nem is a lepontozás zavar,hanem némely anyuka stílusa ahogyan lefelelőtlenez,rossz anyáz stb. valakit,azért mert válaszolt egy kérdésre.Sőt sokszor kiemelnek a válaszból egy szót és azon lovagolnak.Mintha azért járnának ide hogy kiéljék ezt a vágyukat.Pedig senki nem nevel egyformán gyereket,van aki féltőbb,van aki lazább,egyik sem rossz anya.És aki érzékenyebb azt nagyon meg tudják bántani.
12/15 anonim válasza:
Miért érdekel hogy lepontoz? Én a "megy a zöld kezecske" dumától akadok ki
13/15 anonim válasza:
Bizony nagyon kell vigyázni hogy hogy fogalmaz az ember.. :-) akár kérdés- akár válaszról van szó
14/15 sumergo válasza:
Az még hagyján, hogy a véleményem nem tetszik, és lepontoznak, de hogy amit tapasztaltam a saját bőrömön, le merem írni, még az sem tetszik egyeseknek. A múltkor egyik kérdésnél le is írtam, hogy nem érdemes válaszolni, mert minimum lepontozás lesz, de akár még kemény vita is lehet!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Biztos van itt olyan anyuka, aki überokos és tud mindent, ezért lepontozza a nála szerencsétlenebbeket! Én szívesen megosztom a tapasztalatimat, már ami van, hátha valakinek segítek vele. De azért mert nem egyezik valakivel a véleményem nem ugrok neki és nem húzom le! :D
2012. febr. 29. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!