le hát ebből az életük.én is normálisan !!És egy szakértőtől halott választ adtam egy kérdésre!!
És levitték nullára a hasznosságot mert a saját hülyeségüket tartották jónnak...
A politikába ritkán láthatsz hasznos választ:D
2012. jan. 18. 08:31
2/14 anonim válasza:
Ha normális választ írok, mindig lepontoznak, aztán ha beidegesedek és írok valami oltári nagy hülyeséget, azt meg helyeslik :-D Itt sokan "fordítva működnek".
2012. jan. 18. 08:42
3/14 anonim válasza:
Ismerős a dolog. Válaszolok normálisan, nem durva hangnemben akkor lepontoznak..
2012. jan. 18. 08:53
4/14 anonim válasza:
az a baj hogy ha nem a kerdezo illetve egy ket ember szajize szerint valaszolsz akkor tuti hogy lepontoznak. mondjuk nekem honapok ota nem valtozott a szazalekom, nem is nagyon erdekel ha lepontoznak, akkor tudom hogy van igazsag abban amit irtam es faj valakinek :)
2012. jan. 18. 08:57
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Mindenkinek ment a zöld kéz!
Sokan csak heccből húzzák le az embert hogy csak azért sem legyen neki 100%-os válasza.
Mennyi rosszindulatú ember van, atyaég!
Most őszintén, nekem tök hasznos volt amit írtatok, valaki gyökérbogyó pedig titeket is lepontoz.
Az lenne a lényeg hogy nekem kérdezőnek hasznos legyen a válasz és ne más ítélje meg hogy neki az- e!
2012. jan. 18. 09:04
6/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány százalékos vagy kérdező, de ha nagyon magas a százalékod, 95%-nál is több, akkor egyértelmű, hogy lefele fog tartani az a százalék. Elkerülhetetlen pl. hogy félig hasznos értékeléseket is kapj néha, és az is már lefelé húzza az 50% feletti átlagértékelést, ebbe gondolj bele, szóval 50% felett vagy, akkor még jó vagy :)
2012. jan. 18. 13:57
7/14 A kérdező kommentje:
78%-os vagyok!
Minden nap csökken...
2012. jan. 18. 18:20
8/14 anonim válasza:
Én is nemrég még 90 %-on voltam. Kérdeztem, válaszoltam lettem 83 %. Lehangoló.
2012. jan. 18. 18:40
9/14 anonim válasza:
Én 88 %-os voltam. Sajnos rengeteg ember itt éli ki hogy a facebookon nincs dislike gomb. A nem hasznos válaszokat lepontozzák, de ami a hasznos azt nem értékelik, ez is gond, ami azt illeti.
2012. jan. 19. 15:27
10/14 anonim válasza:
Sajnos néha én is elfelejtem értékelni a válaszokat. Csak akkor teszek fel kérdést, ha tényleg kíváncsi vagyok valamire és örülök a válaszoknak, de pontozni sokszor elfelejtek. Talán ez még mindig jobb eset, mint aki azért jár ide, hogy lepontozgasson :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!