Lehet baja a 8 hónapos lányomnak, ha a nem normális anyósom megetette tejfölös gombapörkölttel?
döbbenet! milyen emberek vannak! ha belegondolok egyre jobban szeretem az anyósom :-)
az a szomorú, hogy ahelyett hogy bocsánatot kért volna, még ő játssza a sértettet.
(nálunk 1x volt olyan lányom 1 éves korában, hogy apukám főtt kukoricát adott neki, mert szintén kinézte a szájából. anyu utólag kérdezte, hogy azt ehet-e, mondtam hogy nem, így enm merte bevallani. csak utólag derült ki, mert hasfájós éjjel után a pelusban visszaköszönt. anyunak mesélem, hogy láss csodát, kukoricát kakilt, pedig nem is evett. erre ő szemlesütve bevallotta, hogy apu adta, de nem lépett közbe, így ő is bűnös. és ne haragudjunk, többet nem fog előfordulni. így semmi rossz érzés nem maradt bennünk, én sem haragudtam miatta.)
szerintem Te nagyon korrekt voltál, nem is kell neked eltiltani anyósod a gyerekedtől. ha ő cirkuszol, előbb utóbb rá kell jönnie, hogy bocsánatot kell kérnie, ha látni akarja az unkoáját.
Nem hiszem, hogy baja lesz, de kerülni szokták a tejterméket direktben, de legalább nem natúr tehéntejet adott neki.
Anyatej-tápszer-rizstej-kecsketej és utoljára tehéntej a sorrend. Orvos mondta. Persze a parasztgyerek vidéken azt kap, amit adnak neki. Vagy túléli vagy nem.
A gombát nem tudom, szerintem van gombás bébiétel de nem bizotos
Tipikus ellenkező okostojás az anyós, aki a menye szavát trágyáb-a tiporja. Ilyne ételek fogyazstása mellett remélhetőleg az anyósod nem lesz hosszú életű, jó parasz-tosan főz.
"Állatok közt élünk, forró vízben mosogatok, nem használok mosószert, ecettel fertőtlenítek, szódabikarbónával súrolok, 3 gyerekem van, 6 hónapos koruktól eszik azt, amit mi, és orvos még max 2x látta őket.
"
Na ezt a natúr nőt!!! Biztosan vidéki maca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!