Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a 8 hónapos lányomn...

Lehet baja a 8 hónapos lányomnak, ha a nem normális anyósom megetette tejfölös gombapörkölttel?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a kicsit ingerült hangvételért, de elég feldúlt vagyok. Szóval a lányom 8 hós, és délelőtt el kellett mennem hivatalos ügyeket intézni ,(közüzemi számla átírása a nevünkre), és mivel több helyre is kellett menjek, és mindenhol sorba kell állni, anyósom felajánlotta, hogy vigyáz a kicsire. Én reggel direkt csináltam neki tökfőzeléket natur csirkemell szelettel, hogy a mamának ne kelljen bajlódnia. Oda pakoltam és mondtam, hogy ezen kívül maximum almát és banánt adjon neki, annyi ideig bőven elég lesz, amég végzek. Ő megígérte, hogy így lesz. Arra értem haza, hogy a kislányom előtt egy majdnem üres tányér van tejfölös gombapörivel és nokedlivel..Hát azt hittem kifordulok a lakásból..Szóval azt mondta anyós, hogy "kinézte a szájából a gyerek". Erre mondtam, hogy gombát még bőven nem ehet, erre ő, hogy "ezt sose hallota és Petike(a férjem) is evett már mindent ilyenkor. Lehet bármilyen baja tőle? Aggódok nagyon.
2012. febr. 23. 13:20
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
88%

döbbenet! milyen emberek vannak! ha belegondolok egyre jobban szeretem az anyósom :-)

az a szomorú, hogy ahelyett hogy bocsánatot kért volna, még ő játssza a sértettet.

(nálunk 1x volt olyan lányom 1 éves korában, hogy apukám főtt kukoricát adott neki, mert szintén kinézte a szájából. anyu utólag kérdezte, hogy azt ehet-e, mondtam hogy nem, így enm merte bevallani. csak utólag derült ki, mert hasfájós éjjel után a pelusban visszaköszönt. anyunak mesélem, hogy láss csodát, kukoricát kakilt, pedig nem is evett. erre ő szemlesütve bevallotta, hogy apu adta, de nem lépett közbe, így ő is bűnös. és ne haragudjunk, többet nem fog előfordulni. így semmi rossz érzés nem maradt bennünk, én sem haragudtam miatta.)

szerintem Te nagyon korrekt voltál, nem is kell neked eltiltani anyósod a gyerekedtől. ha ő cirkuszol, előbb utóbb rá kell jönnie, hogy bocsánatot kell kérnie, ha látni akarja az unkoáját.

2012. márc. 1. 15:37
 52/54 anonim ***** válasza:
23%

Nem hiszem, hogy baja lesz, de kerülni szokták a tejterméket direktben, de legalább nem natúr tehéntejet adott neki.

Anyatej-tápszer-rizstej-kecsketej és utoljára tehéntej a sorrend. Orvos mondta. Persze a parasztgyerek vidéken azt kap, amit adnak neki. Vagy túléli vagy nem.

A gombát nem tudom, szerintem van gombás bébiétel de nem bizotos

Tipikus ellenkező okostojás az anyós, aki a menye szavát trágyáb-a tiporja. Ilyne ételek fogyazstása mellett remélhetőleg az anyósod nem lesz hosszú életű, jó parasz-tosan főz.

2013. márc. 19. 08:30
 53/54 anonim ***** válasza:
23%

"Állatok közt élünk, forró vízben mosogatok, nem használok mosószert, ecettel fertőtlenítek, szódabikarbónával súrolok, 3 gyerekem van, 6 hónapos koruktól eszik azt, amit mi, és orvos még max 2x látta őket.

"

Na ezt a natúr nőt!!! Biztosan vidéki maca.

2013. márc. 19. 09:36
 54/54 anonim ***** válasza:
Én biztos felhívtam volna az anyóst, hogy szarul van a gyerek a pörköltjétől, jöjjön át és nézze meg maga. Talán az hatott volna.
2013. nov. 18. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!