Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a 8 hónapos lányomn...

Lehet baja a 8 hónapos lányomnak, ha a nem normális anyósom megetette tejfölös gombapörkölttel?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a kicsit ingerült hangvételért, de elég feldúlt vagyok. Szóval a lányom 8 hós, és délelőtt el kellett mennem hivatalos ügyeket intézni ,(közüzemi számla átírása a nevünkre), és mivel több helyre is kellett menjek, és mindenhol sorba kell állni, anyósom felajánlotta, hogy vigyáz a kicsire. Én reggel direkt csináltam neki tökfőzeléket natur csirkemell szelettel, hogy a mamának ne kelljen bajlódnia. Oda pakoltam és mondtam, hogy ezen kívül maximum almát és banánt adjon neki, annyi ideig bőven elég lesz, amég végzek. Ő megígérte, hogy így lesz. Arra értem haza, hogy a kislányom előtt egy majdnem üres tányér van tejfölös gombapörivel és nokedlivel..Hát azt hittem kifordulok a lakásból..Szóval azt mondta anyós, hogy "kinézte a szájából a gyerek". Erre mondtam, hogy gombát még bőven nem ehet, erre ő, hogy "ezt sose hallota és Petike(a férjem) is evett már mindent ilyenkor. Lehet bármilyen baja tőle? Aggódok nagyon.
2012. febr. 23. 13:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon visszafogott voltam. Este a férjemnek se indulatból meséltem el. De reggel mikor beszéltem vele, és mondtam, hogy mi volt, ő közölte, hogy lehet, az a baj, hogy "egy nagyon pici erős zöldpaprikát" is rakott bele. Na itt eldurrant az agyam...Mondtam, hogy megérdemelte volna, hogy áthívjam hajnal 2-kor a síró és hányó lányomhoz. Még neki állt feljebb.. Nagyon kiborultam ma.
2012. febr. 24. 17:07
 42/54 anonim ***** válasza:
80%
én vagyok aki utoljara megkerdezte hogy van a pici. hat ilyen esetben en is felkaptam volna a vizet, pedig eleg egy birka turelmu ember vagyok. megertelek.
2012. febr. 24. 23:52
 43/54 anonim ***** válasza:
82%
34-es válaszoló vagyok. Na szóval ez az a helyzet, amikor felülbírálom önmagamat! Nagyon nagyon megértelek, és nem papolok az empátiáról...Ebben a helyzetben a minimum, hogy anyósod kérjen bocsánatot, főleg a megmérgezett unokájától! Tudom, hogy erősen hangzik, és jönnek a lepontozó anyósok, de nem érdekel, mert ez butaságból és önteltségből fakadó megmérgezése volt annak a szegény babának! Bocs, de nagyon kiakadtam!! Jobbulást a picinek, remélem, hamar helyre áll az emésztése, szegényt nagyon sajnálom! Ja és anyósodhoz legfeljebb akkor vinném újra a babát ezután, ha felfogja végre, hogy mit csinált, és megígéri, hogy nem lesz több partizán akciója...
2012. febr. 25. 13:03
 44/54 anonim ***** válasza:
86%

remélem mindenki büszke magára,aki Téged lehurrogott Kedves Kérdező,főleg,hogy láthatják a következményeket!!!

Sajnálom szegény pici lány!

Remélem már jobban van!

Szégyelje magát ,minden mindent jobban tudó anyós,vagy akárki...!

Itt nem arról volt szó,hogy túlparáztad a dolgot!!!

Anyósod,minimum fel kellett volna hívjon,hogy ezt és ezt adnám a bébinek...lehet stb.???Ez tiszteletet érdemelt volna...!

Miért kell egy gyereket beteggé tenni?

Mert ő megmutatta,hogy ő jobban tudja!?

Arról nem beszélve,h lehetünk nagyon empatikusak..de egy meglett nőnem is tudnia kellene,hogy a gomba ennyire nehéz,emészthetetlen étel...nna de nem is húzom magam tovább!

Sajnálom...remélem azért helyre tetted a mamát!?Óvatosan...mert velük ugye csak úgy lehet...mert jogaik csak nekik vannak....

2012. febr. 25. 18:46
 45/54 A kérdező kommentje:
Hát csajok köszönöm. A kicsi lány nincsen igazán jól, reggel voltunk ügyeleten, mert már féltem, hogy kiszárad. Kaptunk ilyen vízben oldódó port, most azt iszogatjuk. Hányni már nem hány, de a hasa még megy. Én szégyelltem magam a doktornő előtt, amikor őszintén elmondtam, hogy fűszeres, valószínűleg csípős gombát evett a gyerek. Neki sem tetszett, főleg a gomba. Persze elsülhetett volna kevésbé szarul is, valószínűleg közre játszott, hogy egyszerre lett "sokkolva" a szervezet fűszerrel, tejföllel, gombával.. Nem vagyok agyon féltő anyuka, és nem is gondoltam, hogy ekkora gond lesz. Anyós sértődőttet játszik, neki áll feljebb. Azt mondta biztos elkapott valami vírust a lány, az ő főztjétől kizárt, hogy baja lett, ki kéri magának. No komment..Erre mit mondjon az ember? Jó lecke volt. Mama csak 1 éves kora után vigyáz rá maximum és akkor is csak a játékszabályok betartásával. Inkább elcipelem máskor magammal, attól legalább nem lesz baja...
2012. febr. 25. 18:58
 46/54 anonim ***** válasza:
78%
Te jó ég! Ezt azért nem gondoltam volna! Sajnálom a kislányodat. Én is úgy éreztem, hogy inkább az anyósod iránti ellenszenvedről szól ez a bejegyzésed, nem a kajáról. Bár, az én barátnőm is összevissza felnőtt kajákat is adott a pici lányának, töltött káposztát, pld., de neki semmi baja nem lett tőle. Mondjuk, ettől függetlenül, az sem volt okos ötlet, de beteg nem lett.
2012. febr. 25. 22:44
 47/54 anonim ***** válasza:
72%

Remélem a kicsi jobban van.

Anyóshoz nem vinném a gyereket pát hétig, és ő se jöjjön! Igenis tanulja meg, hogy nem tehet meg mindent, következmény nélkül. Fene az ilyenbe, komolyan...és még neki áll feljebb. Pár hét gondolkodási időt adnék neki, mielőtt ismét látogatóba "engedem".

2012. febr. 26. 14:31
 48/54 anonim ***** válasza:
56%
mi ujság? lanyod jol van? anyos felfogta, mit csinalt?
2012. márc. 1. 10:12
 49/54 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó! :) Lányom már jól van hála Istennek, de visszatértünk a mi megszokott étrendünkhöz! Külön főzők neki, fűszerek nélkül (icikepicike só max a vízbe), és nem adok neki nehéz dolgokat. Tudom, sokan nem értenek ezzel egyet, és túl féltőnek gondolnak, de nekem ez jó kis lecke volt, ráér a kiscsaj 1 éves kora után töltött kápit enni....Gombapöri pedig jó darabig száműzve!!! Anyós nagyon durván megsértődött, csak a férjemmel hajlandó beszélni, vele is telefonon és folyamatosan engem szid neki. Már párszor rányomta a telefont az utóbbi napokba a párom..Engem nem érdekel, megbékél, ha akar! Én nem tiltottam meg azt ,hogy jöjjön, meglátogathatná a kislányt, de ha neki a büszkesége fontosabb, hát akkor legyen. Én azért nem fogok bocsánatot kérni, mert ingerülten beszéltem egy kicsit, mikor a lányt ügyeletre kellett vinni..Se trágár, se nagyon sértő, sem pedig alpári nem voltam! Innestől kezdve túljátszott a mártírkodása. Majd megenyhül idővel.
2012. márc. 1. 13:23
 50/54 anonim ***** válasza:
88%

Undorító nő lehet. Te még enyhe vagy, hogy nem tiltottad meg, hogy jöjjön :) KOmolyan. Mert így azt gondolja, azért nem megy, mert Ő meg van sértődve.

Én megmondanám neki, hogy tudja, mit mama? Most már ÉN tiltom meg, hogy jöjjön!

2012. márc. 1. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!