Szerintetek normális a kisfiam viselkedése?
Most dicsekszel, hogy irigykedjünk? :-))))
Persze, lehet. Nekem a két gyerkőc teljesen más, pedig szinte egy alomból vannak, mert 1,5 év a korkülönbség. A nemükön kívül szinte alig van közös (szerencsére jó barátnők), sorolhatnám, hogy mi minden volt más. Az egyik alkalmazkodó, a másik hebrencs, az egyik hisztis, a másik csak akkor sír ha komoly baja van, stb. A kicsinek még dackorszaka sem volt, a nagyhoz más már ördögűzőt hívott volna.
De barátnőmnél is láttam ezt, oviban anyuka is mondta, hogy az első két gyerek után azt mondta, hogy ha ilyen a gyereknevelés, akkor szül tízet is. Aztán jött a harmadik, aki hisztis és elviselhetetlen lett. Más kisgyerekes is tette a megjegyzéseket ránk amikor panaszkodtunk, ő bezzeg el tud mosogatni, végez házimunkát, a babóca meg csak nézelődik a járókában békésen. Aztán megszületett neki a következő... :-DDD
Miért ne lenne normális? Mi a nemnormális és mi a normális? Miér az a normális ha üvöltős, sírós "rossz" a gyerek,és miért az a nemnormális ha nem? :-)
Szerintem a Te gyereked normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!