Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális apósom viselkedése?

Normális apósom viselkedése?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes kisbabám. Hetente egyszer megyünk vele az apai nagyszüleihez, akkor mindkét nagyszülő kézbe veheti a babát. Ők lehet, hogy keveslik ezt az időt, de azelőtt is ennyiszer mentünk. A múltkor, mikor pelenkáztam a fiamat, a nagyapa letérdelt az ágy elé, és megcsókolta a babám hasát. Majdnem hátast dobtam ettől. Mást is zavarna ez, vagy csak én reagálom túl? Egyáltalán, miért kell nekik minden pelenkázást végignézni, még akkor is, amikor félrevonulunk?
2009. nov. 11. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindig az adott személlyel való kapcsolaton múlik. Ha neked nem olyan a viszonyod apósoddal, hogy ezt jó szemmel tudd nézni, akkor valahogy orvosolnod kell. Mondd meg neki, hogy "ez már sok". Vagy a férjeddel beszélj, hogy ő segítsen, mert mégis az ő apja. Azért is fontos ezt valahogy megoldani még most, mert a Te rossz érzésed ki fog vetülni a gyerek nagyapjával való kapcsolatra...

Nem egyszerű, de próbáljatok valamit kitalálni.

2009. nov. 11. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg szoktam puszilni a babám hasát. Miért baj ez? Szerintem egy nagypapa is megteheti. Ez még nem hinném, hogy bűn lenne :))) Örülj neki, hogy szeretik a babádat! Ebbe még z is belefér, hogy nézzék, ahogy pelenkázod. Biztosan nem szeretnék elmulasztani egy percét annak, amíg ott vagytok náluk, azért vannak ott, ha pelust cserélsz. Ha téged ez zavar, mondd meg nekik, hogy egy pillanat múlva jöttök vissza és kész...
2009. nov. 11. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt teljesen túlreagálod. Szeretik a nagyszülei is, miért nem engeded hogy ők is láthassák minden kis percét amikor velük vagytok. Miért kell elvenni tőlük ezt a kis időt is, hiszen szeretik őt. Nem akarlak bántani, távol álljon tőlem, de szerintem gondolkodj el ezen egy kicsit... :))
2009. nov. 11. 10:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális. Miért ne lenne az? A nagyapja, szereti a gyereket, azért ez mégis más, mintha egy idegen 8 éves kislány hasát puszilgatná. Én is puszilgatom a lányom hasát, a férjem is, nyáron amikor csak pelus volt rajta, a nagyszülei is puszilták, fújták. Miért baj az, hogy végignézik a pelenkázást? Azért az nem egy intim helyzet, mint a szoptatás. Gondolj bele, az én anyósom még azt is végignézte az elején, kb 5 cm a cicimtől. Baromira zavart, de nem mertem szólni, következő gyereknél csak az én nőrokonaim lehetnek ott közben. Lehet, hogy igazságtalan, de nekem más előtt kényelmetlen. Úgy érzem, hogy neked is inkább a férjed szüleivel van problémád és kivetíted erre a helyzetre...
2009. nov. 11. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha a száját,kezét csókolnák azt megértem,én sem hagynám,de a hasát...szerintem ez nem tragédia...
2009. nov. 11. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:

kicsit engem is zavar, amikor odanyomulnak pelenkacserét nézni, nálunk a lábát szokták puszilgatni ilyenkor, az is zavar, de nem lehet szólni...

a másik halálom amikor kierőltetik a puszit a gyerekektől, amikor láthatóan nem nagyon akarnak adni, de azért erőltetik....

2009. nov. 11. 11:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Reméljük a nagypapi nem pedofil,gondolom erre gondolsz.Nagy baromság simán csak szereti,ez már nem aggodalom részedről hanem "nem tudom mit kezdjek magammal"szindróma.
2009. nov. 11. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi baj van ezzel?

Én nem értelek!

Hisz a nagypapája, az ég szerelmére!!!!

Hát hadd csókolgassa a pocakját!

Vagy a szaros fenekét, mit zavar ez téged?

Nálunk gondolkodás nélkül ráveti magát minden nagyszülő az unokára, és halálra csókolgatják, ahol érik.

De hát a nagyszülőket ezért "tartjuk"! :-)

2009. nov. 11. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
ez csak hiszti.teljesen túlreagálod.nem is értem mi a baj ezzel.ne sajátítsd ki a babád magadnak mert akkor egyedül maradsz vele,és később ez nagyon nagy teher lesz majd.miért ne puszilgathatná,és nézhetnék végig a pelenkázást?esetleg meg is csinálhatnák,mi baj lenne ezzel?kicsit változtass magadon,mert igy sok lelki terhet fogsz még hordozni.le is pontozhatsz.
2009. nov. 11. 12:46
 10/13 anonim ***** válasza:
haha, az én apósom a kamerával jön pelenkázáskor. hidd el, az sokkal rosszabb :)))
2009. nov. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!