Normális apósom viselkedése?
Régebben nem volt bajom apósommal, inkább a gyerek kapcsán, mert beleszól abba, ami az én dolgom, meg próbálja kisajátítani a gyereket. Pl amikor még nem volt meg a baba, azt mondta a páromnak, aki azóta már a férjem, hogy várjunk mé két évet a gyerekkel, és élvezzük addig az életet. Hát erre a párom is ezzel jött, aztán mondtam neki, hogy nem ez volt megbeszélve.. Persze, mióta megvan a kisfiam, már a másodikat is tervezzük :)
Meg apósom beleszól, hogy milyen gyakran szoptatom a gyereket, szerinte túl gyakran "ciciztetem", meg szerinte ha a gyerek sokáig szopik, akkor csak cumizik, és csipkedjem az arcát, hogy hamarabb végezzen (mit szól bele?). Meg ne vegyem fel annyiszor a gyereket, mert elkapatom, szerinte már 2 hetesen is el volt kapatva :DDD.
Ő meg nem hajlandó ideadni a gyereket, amikor náluk vagyunk, meg a múltkor azt mondta, hogy majd ő megcicizteti. Szóval ilyenek vannak nálunk. Megvan róla a véleményem, és ha így haladunk meg is fogom neki mondani. Köszi a hozzászólásokat, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!