Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális apósom viselkedése?

Normális apósom viselkedése?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes kisbabám. Hetente egyszer megyünk vele az apai nagyszüleihez, akkor mindkét nagyszülő kézbe veheti a babát. Ők lehet, hogy keveslik ezt az időt, de azelőtt is ennyiszer mentünk. A múltkor, mikor pelenkáztam a fiamat, a nagyapa letérdelt az ágy elé, és megcsókolta a babám hasát. Majdnem hátast dobtam ettől. Mást is zavarna ez, vagy csak én reagálom túl? Egyáltalán, miért kell nekik minden pelenkázást végignézni, még akkor is, amikor félrevonulunk?
2009. nov. 11. 10:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Régebben nem volt bajom apósommal, inkább a gyerek kapcsán, mert beleszól abba, ami az én dolgom, meg próbálja kisajátítani a gyereket. Pl amikor még nem volt meg a baba, azt mondta a páromnak, aki azóta már a férjem, hogy várjunk mé két évet a gyerekkel, és élvezzük addig az életet. Hát erre a párom is ezzel jött, aztán mondtam neki, hogy nem ez volt megbeszélve.. Persze, mióta megvan a kisfiam, már a másodikat is tervezzük :)

Meg apósom beleszól, hogy milyen gyakran szoptatom a gyereket, szerinte túl gyakran "ciciztetem", meg szerinte ha a gyerek sokáig szopik, akkor csak cumizik, és csipkedjem az arcát, hogy hamarabb végezzen (mit szól bele?). Meg ne vegyem fel annyiszor a gyereket, mert elkapatom, szerinte már 2 hetesen is el volt kapatva :DDD.

Ő meg nem hajlandó ideadni a gyereket, amikor náluk vagyunk, meg a múltkor azt mondta, hogy majd ő megcicizteti. Szóval ilyenek vannak nálunk. Megvan róla a véleményem, és ha így haladunk meg is fogom neki mondani. Köszi a hozzászólásokat, sziasztok.

2009. nov. 16. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hogyan alakult nálatok az após viszony? Az első unokát én szültem a családba nemrég, és már most nagyon nagyon kivagyok akadva az apósomra, hasonló megnyilvánulásai vannak, mint amilyenek a tiednek voltak... Kiváncsi lennék mi történt veletek utána...
2011. aug. 23. 01:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Azóta változott. Leginkább az van, amit én akarok. Meg ahogy a gyerkőc nő, egyre többször bízom a nagyszülőkre, persze nem viszem túlzásba. Kötődik hozzájuk is, és ez megnyugtatja őket. Meg látják, hogy milyen stramm kisgyerek lett az unokájukból.
2011. aug. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!