Szerintetek ez egy normális anya viselkedése?
Bemásolom,hogy mit írt ki a csaj facebookra:
lebuktam anyám előtt h cigizek..hazajön..elmondja..leültet..és azt mondta h addig nem állok fel ameddig elnem szivtam 15szál cigit..O.o 4után már hányingerem volt..-.-" 13ig jutottam el..éss feladtam:$:SSS kicsitsevagyokszarul(Y) imájjak anyucim -.-"
Ti mit szóltok hozzá?
egyik ismerösömmel is ezt csinàlta az anyja... és felnött
az màsik, hogy ez a nagyszàjú kis p!csa biztos nem szívott el egymàs utàn 13-t ne higgy neki :)
Velem apám csinálta ezt amikor rajtakapott 15 évesen hogy bagózok.Leültetett,és elővette a "munkás" cigit,hogy gyújtsak rá.Az első még elszívtam,majd jött a következő cigi,és a következő.A 4-nél már csak meggyújtottam de nem szívtam el..Már rosszul voltam a cigitől..
Hatása mégis volt.mert soha többé nem gyújtottam rá..Egy életre elegem lett a bagótól..
Férjemmel az anyukája leült, hogy dumcsizzanak, és szívjanak cigit. Persze anyukája tudta mit miért csinál, szívták is rendesen, persze, hogy nem lett jó vége. Szóval nem kívánta meg a férjem, hogy ez neki kéne csinálnia valaha is.
Leszoktatás ami történt a kérdésedben, csak nem a legjobb módja. Óvatosan kell ezt csinálni, nem durván direktbe, hanem amolyan alattomosan.
Elég érdekes módja ez a dohányzás elleni küzdelemnek, hogy ne fogalmazzak élesebben.
Talán megutálja a cigit, talán dohányosként temetik majd a hölgyet, egy biztos: ha nem tiltanák tőle, feleannyira sem lenne 'érdekes' a dohányzás. Talán eszébe sem jutna.
7-es
Nem látod, hogy épp az a lényeg amit mondassz, hogy nem úgy csinálják, hogy tiltják, hanem éppen együtt csinálják a gyerekkel. Persze ez csel,, de mégsem affajta tiltás, hogy meg ne lássam, érezzem, mert hajj mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!