Az normális, ha a lánya az anyjával megy a fürdő szobába és az anya fürdik, addig beszélgetnek?
Figyelt kérdés
Az elejétől fogva ott volt a lánya.2011. máj. 9. 17:01
1/44 anonim válasza:
Hány éves a lánya? Amúgy én nem tartom normálisnak ezt, semmilyen korban sem!
21/Nő
4/44 anonim válasza:
Úristen, most ezen mi ki vetni való lenne!
7/44 anonim válasza:
tökmindegy ki hányéves. Én bemegyek az anyámhoz is fürdőbe, ha beszélünk és alányomis bejön hozzám.
Sőt még öltözni isöltözünk egymás előtt.Sőt még az apjuk is öltözik előttük is.....
Teljesen normális
8/44 anonim válasza:
szerintem normális! ez hozzá tartozik az élethez, nincs senkinek semmi szégyellnivalója! jó, ha a gyerek bizonyos fokig ilyen nyitottságot lát otthon! természetesen vannak ennek is határai, de szerintem ezzel semmi probléma nincsen!
9/44 anonim válasza:
Néha én is bemegyek anyuhoz,vagy őt hívom be.Gyakorlatilag csak itt van időnk beszélgetni:)
19/L
39/N a paraméterek ;P
10/44 anonim válasza:
Szerintem az, én is szoktam beszélgetni anyámmal otthon míg fürdik.. Én viszont nem szeretem ha bejönnek míg fürdök/zuhanyzom, úgyhogy akkor bezárkózom, öltözködni is egyedül szoktam, de ez már egyénfüggő, szerintem családon belül nem gáz ha meztelenül látják egymást a tagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!