Az normális, ha a lánya az anyjával megy a fürdő szobába és az anya fürdik, addig beszélgetnek?
Mi is ott szoktunk anyummal beszélgetni, nincs ebben semmi rossz. Semmi szexualitás nincs ebben, különbenis, ez a marha nagy szemérmesség csak rosszra vezet. Nem azt mondom, hogy folyamatosan nudizni kell, mert az nem normális, de azért ez még messze van a betegességtől.
21/l
Ez a hisztéria majdnem olyan, amikor a férjem exfelesége szerint "megrontottam a lányát", mert edzés után együtt öltöztünk át az öltözőben (értelemszerűen nem az apjával ment be a férfiöltözőbe). Mindezt úgy, hogy én voltam 27, a lánya meg 17 akkor.
Amikor visszakérdeztem, hogy mi újság az öltözőben jelen levő 3 másik nővel, ők nem rontották-e meg, akkor csak hápogott :)
Én is szokszor beszélgetek anyukámmal miközben fürdik. Főleg h baj van a térdével, segitségre van szüksége leborotválni az egyik lábát, vagy a sarkáról lereszelni a bőrt(mielött lehurrogtok pedikürös közmetikus is csinál ilyet). Ha én fürdök nem nagyon jön be, mert tudja h nem szeretem. Szégenylősebb vagyok. De ha épp dolga van a fürdőben akkor éppenséggel nem zavar. Apum elött is van öltözködés, de természetesen minél diszkrétebben, elfordulva satöbbi. Ő Is bejöhet a fürdöbe, van h elfelejtek törölközöt bevinni ilyenek. De ez is diszkréten zajlik le. Bejön ideadja amit kértem vagy épp elveszi amit neki kell(fésű pl) és ennyi.
Nem értem miért olyan nagy dolog.
L/18
Na most látom, mire vezetett sokaknál ez az "alapvető" szemérmesség.
Mondja már meg valaki, hogy a csudába lehet abból, hogy az ember lánya bemegy az anyjához a fürdőbe, szexualitásra asszociálni?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Az a baj, hogy akit ilyen prűden neveltek, az azt hiszi, hogy meztelenség = szex. Pedig ez a valóságtól olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Hogy mentek el ti nőgyógyászhoz? Hogy öltöztök át az uszodában? Az is szexuális élményt jelent?
Soha többé nem megyek uszodába :D
Szerintem meg nem normális.
Kösz a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!