Az normális, ha a lánya az anyjával megy a fürdő szobába és az anya fürdik, addig beszélgetnek?
Be szoktam menni, ah anyu fürdik, mert általában akkor van időnk beszélgetni. Napi 16-18 órát dolgozik, én iskolába járok, minimális időt töltünk együtt. Mielőtt beájul az ágyba, mindig fürdik, így ott van 10-15 percünk beszélgetni.
21/L
Kedves előző, elmondanád nekem,hogy ebben mi a nem normális?
És akkor tornaóra után se zuhanyozzon le a gyerek mert meglátják? És a strand? masszázs?
Pedig ott idegenek vannak. Miért kéne szégyenlnie magát valakinek a családja előtt?
És ha bárki ebbe a legkisebb szexuális vonatkozást is belemagyarázza, na az a beteg,akinekmindenrőlaz jut az eszébe. (miközben otthon a párjával csak a paplan alatt csinálja, sötétben. És azt hiszi, hogy ez a szex)
Ezaaaaz béjbi, még lepontozás, méééég.
Ti teljesen hülyék vagytok. Nem bírjátok elfogadni, hogy másnak is lehet véleménye ? Esetleg engem másképp neveltek ? Hát büszkék lehettek magatokra, mehettek pucérkodni. Tudjátok, nálnuk nem szokás egymás előtti meztelenkedés.
Azt meg megnézném, hogy hogy zuhanyzik le egy gyerek tesi után... Senki nem zuhanyzik, ha te meg azt hiszed, hogy 10 perces szünetekben egy 30 fős osztály le tud zuhanyozni, hogy beér a terembe órakezdésre, akkor tévedésben élsz.
Marhák, én sem pontoztalak le benneteket, mert nektem nem az a véleményetek, ami nekem.
Sőt, képzeld. Még nőgyógyi előtt sem szeretek meztelenkedik. Vagy ott szeretnem kéne, mert orvos ? Na, ne hülyíts, nem tollas a hátam.
A masszázst meg a szaunát meg nem engedhetem meg magamnak :D
Természetesen a 19:18-as voltam.
Azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy nem látok ebben semmiféle szexuális célzatot, egyszerűen nekem nem normális a meztelenkedés. Senki előtt, párom kivétel természetesen.
Azért elég meredek összehasonlítani az otthoni pucérkodást az orvosi vizsgálattal. Orvos előtt minden szégyen nélkül levetkőzök, csak egy darab hús vagyok, ami rosszul működik, neki meg az a dolga, hogy megjavítson.
Otthon más, az a szeméremről szól. Nekem egész életemben anyukám meztelenül ment be zuhanyozni, nyitott ajtónál fürdött, és ruháért is pucéran jött ki. Mindig totál kényelmetlenül éreztem magam.
Mindemellett nem vagyok prűd. Csak szeretem én eldönteni, hogy ki legyen meztelen előttem.
Nem értem, hogy miért kell veszekedni, azt mondani a másikra, hogy nem normális... Én is írtam az elején, válaszoltam a kérdésre, de nem kezdtem el szapulni a másikat. Mindenkinek az A NORMÁLIS, amit otthon lát, ahogy nevelték, és ahogy/amit elképzel az ő kis világában. Ezen nem lehet változtatni. valakinek az a normális, hogy apukája és anyukája van, de pl. Amerikában, ahol a meleg párok fogadhatnak örökbe kisbabát, ott a gyereknek az lesz a normális, hogy 2 papája van. Az a normális, amibe beleszületünk. Valaki szégyenlős, másnak nem olyan stabil a kapcsilata az anyukájával. El kell fogadni mindenki véleményét.
Csak ennyit akartam hozzáfűzni.
"Nem tudom hova jártatok iskolába,de normális helyeken felső tagozattól és gimnáziumban már dupla tesióra volt és utána zuhanyzás. nekem is így volt, a férjemnek is és a gyerekeinknek is pedig különböző iskolába jártunk."
Általános XI. ker, középsuli XII. ker. Soha nem volt dupla tesink. Zuhanyzó volt, de nem használtuk. 10 perces szünettel nehéz lett volna. Arra nem volt időnk, hogy becsöngetésre felérjünk a terembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!