Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a 8 hónapos lányomn...

Lehet baja a 8 hónapos lányomnak, ha a nem normális anyósom megetette tejfölös gombapörkölttel?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a kicsit ingerült hangvételért, de elég feldúlt vagyok. Szóval a lányom 8 hós, és délelőtt el kellett mennem hivatalos ügyeket intézni ,(közüzemi számla átírása a nevünkre), és mivel több helyre is kellett menjek, és mindenhol sorba kell állni, anyósom felajánlotta, hogy vigyáz a kicsire. Én reggel direkt csináltam neki tökfőzeléket natur csirkemell szelettel, hogy a mamának ne kelljen bajlódnia. Oda pakoltam és mondtam, hogy ezen kívül maximum almát és banánt adjon neki, annyi ideig bőven elég lesz, amég végzek. Ő megígérte, hogy így lesz. Arra értem haza, hogy a kislányom előtt egy majdnem üres tányér van tejfölös gombapörivel és nokedlivel..Hát azt hittem kifordulok a lakásból..Szóval azt mondta anyós, hogy "kinézte a szájából a gyerek". Erre mondtam, hogy gombát még bőven nem ehet, erre ő, hogy "ezt sose hallota és Petike(a férjem) is evett már mindent ilyenkor. Lehet bármilyen baja tőle? Aggódok nagyon.
2012. febr. 23. 13:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
22%
Azt hiszem, én vagyok a kivétel, aki azt mondja, hogy nagyival ez esetben nem volt semmi baj. Ne aggódd túl a dolgot, a babád jóllakott és szerintem ettől kutya baja sem lesz.
2012. febr. 23. 13:32
 12/54 anonim ***** válasza:
21%
Persze, persze, meg a levegővételtől is lehet ám egy csomó baja.... Ha negatívan állsz mindenhez, bevonzod.... Majd ha három gyereked lesz, mint anyósodnak, te is rájössz, tapasztalatból mondom, az elsőnél még mindenért paráztam, a másodiknál már csak majdnem mindenért... :) Most meg... :D
2012. febr. 23. 13:33
 13/54 A kérdező kommentje:
Jó lehet, hogy túl reagálom, de ha én viszek kaját és elmondom, hogy legyen szives azt adni, mert én még urambocsánat nem etetek meg mindent még a gyerekkel, akkor elvárható lenne, hogy ezt tiszteletbe tartsa, nem? Nem attól félek, hogy szörnyű nagy baja lesz, de még egy kicsi hasfájás is teljesen felesleges szerintem.
2012. febr. 23. 13:35
 14/54 anonim ***** válasza:
86%
De ha szépen megkérte, hogy ne etesse mással, akkor milyen jogon avatkozik bele????? Milyen jogon neveli a gyereket????? Máskor is lesz így, hogy anyuka nyugodtan intézi a dolgát, nagyika meg kísérletezik a gyereken? Szerintem ez nem vicces.
2012. febr. 23. 13:37
 15/54 anonim ***** válasza:
88%

Nem reagálja túl szerintem a kérdező!

Ha nem evett még fűszeres ételt és tejterméket,nem kell megetetni ilyen étellel a kicsit.

2012. febr. 23. 13:38
 16/54 anonim ***** válasza:
15%
Annyiból igazad van, hogy megbeszéltétek... De pár év múlva nagyon jót fogsz ezen nevetni :)
2012. febr. 23. 13:38
 17/54 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem is felesleges még a legapróbb hasfájás is. DE ha nem lesz semmi baja a babádnak, akkor sem fogom megérteni, miért nem fogadja el az anyósod, hogy a te babád, már nem az ő fia. Lehet tapasztaltabb, de elmúlt azóta 30 vagy ki tudja hány év, most hagyjon már téged érvényesülni.

Az én lányom kiütéses lett a tejföltől 1 éves koráig, evés után jó pár óra múlva jött ki rajta. De hamar elmúlt szerencsére.

Anyósom szerintem sokkot kapott volna, ha miatta lett volna kiütéses (mármint hogy ő adott volna neki olyat, amire megkértem hogy ne tegye). De egyes anyósok elfelejtik, hogy most nem az övéké az elsődleges döntés.

2012. febr. 23. 13:41
 18/54 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy valaha jót fogok röhögni ezen. Egyébként nem úgy főzte, hogy az egészbe rakott tejfölt, hanem a kislányom tányérjába a pörkölt tetejére egy jó nagy kanállal. Ha kiütéses lesz, nem hiszem, hogy bekerül a "családi vicces sztorik" közé...
2012. febr. 23. 13:43
 19/54 anonim ***** válasza:
26%

Nyilván hibázott abban az anyósod, hogy nem tartotta be a kérésedet. De ne aggódj, nem hiszem, hogy baja lenne a kajától. Anyukám mondig mondta, hogy nem érti, miért nem szeretem a gombát, amikor úgy faltam 8 hónaposan a gombapörköltet, hogy öröm volt nézni. :D

Maximum kicsit megfájdulhat a pocakja. Ha van otthon espumisan csepp, én adnék neki, hogy megelőzzem.

2012. febr. 23. 13:46
 20/54 anonim ***** válasza:
17%

Istenem,

Én az ilyent úgy oldottam meg, hogy ott hagytam a gyereket és kész. Igaz az én fiam 8 hónaposan ugyanazt ette amit mi, igaz nem fűszereztem agyon semmit. Nekem anyósom soha nem vigyázott rá, idős és beteg. Édesanyámnál mindig szívesen hagytam, SOHA nem mondtam meg, hogy mit adjon neki enni és mit ne. És találjátok ki miért? Éppen azért, mert Ő három gyermeket nevelt fel, és mi van azzal, hogy 35 - 40 évvel ezelőtt voltunk akkorák, mint most a te babád?

2012. febr. 23. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!