5 hetes a fiam és van egy 2 és fél éves lányom. A fiam folyton velem lenne az első hetekben csak a hasamon volt hajlandó elaludni, erről leszoktattam. Persze tudom, hogy kicsi és szüksége van rám, de olyan szinten lefoglal, hogy félek a lányomra nem marad elég időm. Szívtelenség az a kicsivel szemben ha megetetem a pelenkája is ki van cserélve és beviszem az ágyába bekapcsolom a légzésfigyelőt és a bébiőrzőt és kijövök a szobából. Baja nem lehet, hiszen ha meglát egyből elhallgat, tehát azt szeretné ha fognám a fenekét vagy a közelemben lehetne. De ha kint van a nappaliban akkor is sír, hogy nem vele foglalkozok. Így is eléggé rossz anyának érzem magam, mert mióta a kicsi megszületett a lányommal nem volt időm játszani egy jót. Arról nem is beszélve, hogy így a kicsi mellett főzni sincs időm rendesen csak hétvégén. A férjem hajnalba megy dolgozni és este jön, amennyit tud segít, de más segítségem nincs.
Olvastam egy kommeneted hogy infacolt adsz neki.Nem lehet hogy attól sír?Én Espumisant adtam neki elfogyott a meg azt gondoltam hogy nem kell már mert a hasfájós időszakot kinőtte.Múltkor anyuéknál voltunk mi is a picivel meg a húgom is az övékkel.Nagyon kellett volna az Espumisan, de náluk infacol volt.Hát attól amit levágott a lányom...Soha többet nem adok neki azt, iszonyúan szenvedett tőle.Amúgy ne hagyd sokáig sírni.Néha nem tudsz mást tenni mert épp olyant csinálsz amit nem tudsz otthagyni akkor ez van.Ha a nagy meg nem féltékeny próbáld őt is bevonni hisz könnyebb lesz akkor neked is.
2012. febr. 22. 08:34
42/49 A kérdező kommentje:
Nos 6 és fél hónapos lett. Nem tartottam egyedül az ágyában nehogy már szívtelen legyek én marha. Eljutottunk odáig, hogy pofozza magát, hogy ne kelljen aludnia. A lányomat ameddig egyke volt a kis ágyában tartottam, semmi gond nem volt vele. Most a fiamnak minden mindegy csak ne kelljen az ágyában lennie. A nappali bezzeg jöhet ott alszik is, de ha be kell mennie az ágyába akkor jön a 2 órás üvöltözés. Szóval ha valaki kezdő 2 gyerekes anyuka ajánlom, hogy NE FOGADJA MEG A TANÁCSOKAT, MISZERINT SZÍVTELENSÉG EGYEDÜL HAGYNI A BABÁT LÉGZÉSFIGYELŐVEL AZ ÁGYÁBAN!!!!!!!! A lehető legnagyobb ostobaság volt tőlem, hogy megfogadtam ezt a tanácsot, mert el lett ezzel kényeztetve. A kengurut már nem tudom használni, mert 86 cm és 10 kg. Örülök ha kézben elbírom nemhogy a főzés idejére.... A lányom imádja egész nap játszanak, de még Ő sem tudja rávenni, hogy ne hisztizzen az ágyába még a bébi vetítővel sem.
Folyamatosan kidugja a lábát a kiságyból és elrugja magát ágyastól a faltól. Szóval megy a randalírozás!!!!!! :)
2012. aug. 2. 18:00
43/49 anonim válasza:
Az a gondod, hogy az ágyatokban alszik? Vagy mi?
Nekem nem gond, hogy velem alszik a 1,5 éves lányom. Fiam is velünk aludt 3 éves koráig, majd kapott egy kiságyat, amilyet szeretett volna, azóta abban alszik.
off: mivel eteted, hogy 10kg?
2012. aug. 2. 18:07
44/49 anonim válasza:
A 86 cm-el nem túlzod el egy kicsit? 6 hósan?????
2012. aug. 2. 18:08
45/49 anonim válasza:
10kg és 86cm?a 2éves lányom ekkora. Ha meg kengurut nem tudsz használni akkor inkább vegyél egy MT-t,abban még 15kg-osan is elbirod.Még háton is. Nekem is könnyű,pedig 50kg vagyok... Ja és szerintem fél évesen nem muszáj a kiságyában aludnia. Délután miért nem alhat a nagyágyon?
2012. aug. 2. 19:37
46/49 A kérdező kommentje:
Nem túlzom el, azért köszi a feltételezést. Tápszeres baba és azt hiszem van olyan, hogy genetika. Az öcsém is ekkora volt. Most 220 cm és 130 kg. Szoktunk egy ágyban aludni, de az délután nem megoldás mert félek, hogy leesik. Ha a lányod ilyen kicsi akkor gondolom ez is genetika... Az orvosunk mondta, hogy le fog állni ez a hirtelen növekedés. Aki nem hiszi így járt...
2012. aug. 2. 21:17
47/49 A kérdező kommentje:
HELYESBÍTEK ÉS ELNÉZÉST A ROSSZ ADATÉRT,de most látom, hogy rosszul lett kiírva a tablet betette az utolsó számot amit beírtam szóval 78 cm, most mértem le centivel a súlya pedig 10,08 kg. És 86-os bodyt hord mert a hasa nagyon széles és kényelmetlen lehet neki. Viszont annak az újját fel kell tûrni, mármint a hosszú újjunak. Amúgy a szomszéd babája is ilyen súlyú volt enny idôsen, de ô pufi baba az enyémnek meg csak a combja dagi. Én már soha többé nem cipelem magamon, mert nem bírom. A mi kengurunk is 15-16 kg-ig terhelhetô, de én nem bírom el az biztos.
2012. aug. 2. 21:33
48/49 ZsZs27 válasza:
Nem kirívó eset hogy ekkora. Egy ismerősünk kislánya 13 hónapos, 13 kilós és kb. 85 cm. Ő is nagyon gyorsan nőtt, fél évesen ő is ekkora volt nagyjából. Na, az az anyuka is alig várta hogy lelassúljon a növekedés, mert az a kislány is nagyon anyafüggő lett. Ilyenkor adok hálát az ikreimért, mert egyedül sehogyse tudtam volna őket elkényeztetni. (Apa 3 szakban dolgozik) És szépen elalszanak a kiságyukban, és remekül eljátszanak egymással, nincs ordítás hogy hurcoljam őket, stb. Kénytelenek voltak hozzászokni, mert mellettük a háztartást is ugye el kell látni, a lakás meg kicsi, nem is tudnám őket pl. járókában a konyhába kitenni. Hát kitartás. Azért ezek a nagyon hisztis időszakok jönnek mennek, előbb utóbb azért jobb lesz.
2012. aug. 3. 09:43
49/49 A kérdező kommentje:
Neki is vannak anyás napjai.Olyankor egész nap csak a kezemben lenne. Nagyon el lett kényeztetve ezzel a lépéssel sajnos.
Amúgy 10 kg-os vagy a fölötti babák akik még csak 6 hónap körüliek, csak az ezotéria rovarban léteznek. :) Ha léteznek egyáltalán! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!