Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elhidegülhet tőlem a babám?

Elhidegülhet tőlem a babám?

Figyelt kérdés
Engem semmibe vesz, mintha megszokta volna, h én mindig egész nap vele vagyok, és akkor én már nem is vagyok érdekes. Másnak megcsinálja amit kér, én hiába mondok neki akármit, h hol van ez, hol van az, nem reagál. Ma lefeküdtem mellé a szőnyegre és órákig eljátszik észre sem vesz, nem néz a szemembe. Pedig nagyon közel volt az arcunk, szóltam, akkor is csak játszik. Ha az ajtóból szólok neki, akkor odanéz és mosolyog, de ha kimegyek, akkor egyből szépen a játékaival foglalkozik. Ha valakitől megijed, nem feltétlenül énnálam nyer nyugvást, bárki ölbe veheti és megnyugszik. A szobában órákig eljátszik, nem keres engem, csak akkor sír ha megérzi h éhes, megetetem és megint egyedül lehet hagyni. Én reagálom túl a dolgokat, és örüljek, h ilyen önálló a babám, vagy rosszul neveltem, és emiatt nem kötődik? Igaz, h sosem egyből mentem be hozzá, amikor sírt, mindig csak később, egy ideje emiatt már nem is sír, csak szépen eljátszik a kiságyban, mikor felébred, és ha megérzi, h éhes, akkor sír. Van, h 1 órát is eljátszik ébredés után! Elrontottam, és mindig azonnal futni kellett volna? Már nem bízik bennem, nem bízik abban, h azonnal kielégítem a vágyait, ha hív és ezt elfogadta? Vagy autista?
2011. okt. 1. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2011. okt. 1. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy elhidegülne, pusztán megszokta, hogy vagy.
2011. okt. 1. 20:33
 3/14 A kérdező kommentje:
8 hónapos és mindig mosolygós, barátságos, értelmes baba.
2011. okt. 1. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Hát a kérdésedre nem tudom a választ,de elhidegülni nem hiszem,hogy el tud egy gyerek.Az én lányom kb.5percet van el egyedül,nagyon igényli a társaságom,bár igaz én a berohangálós fajta vagyok ha sír,gondolom meg szokta.
2011. okt. 1. 20:39
 5/14 TKI Ibolya ***** válasza:
52%
Szerintem meg fogd fel úgy hogy maximálisan megbízik benned és tudja hogy soha nem hagynád el és tudja hogy anya mindig vissza jön! :) Szerintem nem csináltál semmit rosszul!
2011. okt. 1. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem csináltál semmit rosszul, söt nekem is igy kellett volna férjem szerint mert a mi fiunkat egy percre se köti le semmi, bár ö most 14 honapos de mindig igy volt, szeret engem, de apa megjön vagy mama akkor ök a világ, én meg le se vagyok tojva:) de igy imádom, persze néha engem is bánt..
2011. okt. 1. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az autizmusnak csecsemőkorban is vannak tünetei, itt találsz cikket az új kutatásokról: [link]

szerintem a te babád nem valószínű, hogy ilyen problémával küzdene ez alapján.

2011. okt. 1. 21:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

bocs rossz linket tettem be, ez a jó:

[link]

2011. okt. 1. 21:38
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Tökéletesen csináltad :) Nem, egyáltalán nem kell berohangálni hozzá, azzal csak azt érted volna el, hogy mindig sírna, mert megszokta hogy te rögtön rohansz hozzá.Az egyik válaszoló írta, hogy nagy a bizalma feléd, szerintem is erről van szó.Szóval nyugi :)
2011. okt. 1. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Hát, nem tudom. A 8 hónaposok legendásan anyásak szoktak lenni, de ez akár egyik napról a másikra is változhat. Lehet, hogy egy hét múlva már ő is keresni fogja a társaságodat.

Szerintem nem csináltad jól, de ez persze magánvélemény. Igazából azt nem értem - ne haragudj, nem bántani akarlak -, hogy mi a problémád? Hiszen, felteszem, azzal, hogy csak késleltetve reagáltál a hívására, azt akartad elérni, hogy jól ellegyen nélküled, nem? Most jól elvan. Hogy ez a nevelésed eredménye-e, vagy magától ilyen alkat, mi nem tudjuk megítélni.

Az enyém egyébként másfél éves, én mindig ugrottam, ha híott, most mégis remekül elvan hosszú ideig egyedül. Előbb-utóbb mindegyikük megérik rá.

2011. okt. 2. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!