Elhidegülhet tőlem a babám?
Az autizmusnak csecsemőkorban is vannak tünetei, itt találsz cikket az új kutatásokról: [link]
szerintem a te babád nem valószínű, hogy ilyen problémával küzdene ez alapján.
bocs rossz linket tettem be, ez a jó:
Hát, nem tudom. A 8 hónaposok legendásan anyásak szoktak lenni, de ez akár egyik napról a másikra is változhat. Lehet, hogy egy hét múlva már ő is keresni fogja a társaságodat.
Szerintem nem csináltad jól, de ez persze magánvélemény. Igazából azt nem értem - ne haragudj, nem bántani akarlak -, hogy mi a problémád? Hiszen, felteszem, azzal, hogy csak késleltetve reagáltál a hívására, azt akartad elérni, hogy jól ellegyen nélküled, nem? Most jól elvan. Hogy ez a nevelésed eredménye-e, vagy magától ilyen alkat, mi nem tudjuk megítélni.
Az enyém egyébként másfél éves, én mindig ugrottam, ha híott, most mégis remekül elvan hosszú ideig egyedül. Előbb-utóbb mindegyikük megérik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!