Szívtelenség ez tőlem?
Szerintem probald megtalalni a felutat valahogy. A nagynak es a kicsinek is alkalmazkodni kell egymashoz, ossze kell szokni. Bar ahogy latom nagy szerencsed van a naggyal, hogy ilyen okos es turelmes. Egyutt nem tudtok jatszani? Kicsi jatszoszonyegen, es akkor egyutt le tudtok ulni. A nagyot be is tudod talan vonni a kicsi gondozasaba, ugy, hogy o ezt jateknak lassa.
En oszinen megmondom hogy nem ugrottam minden nyekkenesere a fiamnak, bar sokaig sosem hagytam sirni, de ennek az lett az eredmenye hogy 8 hetes kora ota atalussza az ejszakat, egyedul alszik el, soha nem kellett atatni. Csak a sajat helyen alszik. Es boldog, szereto, okos, kiegyensulyozott kisgyerek. Csak nem szoktattam hozza hogy tolem fuggjon.
én csak kérdezni szeretnék... :)
azt írod, hogy egész nap ott van veletek a nappaliban a kanapén. ugye az a kérdésed, hogy szívtelen lennél-e ha betennéd a kiságyba, bébiőr bekapcs...
a kérdés:
mivel jobb ha egyedül van a szobájában te meg ugyanúgy hallgatjátok a sírást a bébiőrön keresztül mint ha a kanapén feküdne, csak ugye nem lát senkit, egyedül érzi magát :S
ha már sírni hagyod, szerintem ezerszer empatikusabb, hogy ott vagy mint hogy egyedül legyen.
én fiam is hasfájós volt, ő is fél óránként akart cicizni, de aztán a vizsgálatok során rámpirítottak, hogy pont ez a baj! onnantól 2-3 óránként szopizott, ha nem volt elég tejem akkor egyből a szopizás után kapta a tápit. így a napirendünk is kialakult és a pocakfájás is elmúlt, ez a módszer szerintem megér egy próbát.
Kedves utolsó válaszoló!
a bébiőr egyben van a légzésfigyelővel így olyan módba van kapcsolva, hogy a légzésfigyelő esetleges hangját lehetne hallani. Nem zavar ha sír. Megpróbálom 3 óránként etetni most a vizsgálaton a gyerekorvos is ezt mondta és azt is, hogy ha úgy szoktatom, hogy fogjuk a fenekét akkor azt szokja meg, ha pedig átpelenkázom, megetetem, megbüfiztetem, lerakom az ágyába akkor ahoz. Este ha mi is megyünk lefeküdni is sír az ágyában, pedg tudja, hogy ott vagyunk. Nekem a külön szobában alvás nem mennd az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!