Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megőrjít az anyósom. Mit tegyek?

Megőrjít az anyósom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már a terhességem alatt is többször megjegyzéseket tett pl. jó sokat erősödtél mióta nem láttalak, meg bejelentette, hogy feljön hozzánk babaszoba nézőbe, anélkül, h hívtuk volna..., stb...) amióta pedig a kisgyereket meglátogatta, a múltkor azt mondta neki, hogy "jaj te kis vacak..." Nem tudom, ti ezt nehezen élnétek-e meg mint ahogy én, de legszívesebben szólnék neki, hogy annyi szépet lehet mondani egy kisunokára, legalább megpróbálhatná...nem akarom felfújni a dolgot, de mindig úgy érzem, csak befogom a szám és semmit sem teszek, pedig nagyon idegesít (és úgy érzem direkt csinálja). Szerintetek direkt csinálja? Mit tegyek?
2012. febr. 12. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Holnap jön anyósom, már görcsben a gyomrom. Ráadásul a férjem nem is lesz itthon. Ha megint a hasamhoz akar nyúlni, leütöm a fejét... nekem is szokott beszólogatni, persze, amikor senki sem hallja rajtam kívül, de áll az eszem, hogy felveszem, és majd a párom meghallgathatja a kedves anyját.
2012. febr. 13. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
azthittem h csak az én anyosom elviselhetetlen...e nektek jo ti legaláb kulon vagytok, de én egy fedél alatt élek vele...ja és másik dolog...terhes vagyok...ha megszuletik ababa ki fog késziteni idegileg...már most nembírom...mi lesz akkor...primitiv megjegyzései velem szemben...meg anyáskodás felettem...kinem állhatom...nembírom és legroszabb h a férjem észre se veszi h nemvagyok boldog itt...mindenbe belebeszél ha nemis a szemembe akor a hátam mogott...szornyu...3orat dolgozik naponta én 14 minden nap...ha anyaságin leszek ez furt ittfog a nyakamon ulni...vááááá
2012. febr. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!