Megőrjít az anyósom. Mit tegyek?
Apósom is kis vacakozza 12 hós lányomat. Nem szólok, jobb a békesség. De érzem hogy Ő nem direkt csinálja, hanem ez a szavajárása.
És mi lenne ha a párodnak mondanád meg hogy finoman jelezze az anyjának hogy mit hogy kellene, Tőle még is másképpen venné, mintha Te esnél Neki. Én így szoktam. :)
Cseréljünk anyóst egy pár hétre és sírva fogod visszakérni a sajátodat. :-)))
Szerintem nincs gáz, a kis vacak még kedves jelzőként is felfogható, az meg, hogy felmegy babaszoba-nézőbe, akár kedvesség is lehet... Nálunk nem kell engedélyt kérni a szülőknek, nem várnak meghívásra, hogy jöhetnek-e, mi se kérünk tőlük engedélyt, egy család vagyunk, ha találkozunk, örülünk egymásnak (na jó, anyósnak nem annyira, de ezt nem mutatjuk, a férjemnek is bőven van baja a saját anyjával, de mellékes). És örülj, hogy érdekli a babaszoba meg a gyerek. Én meg tudom számolni, hányszor látta a három és fél éves lányomat meg a másfél éves fiamat az anyósom. Évente kétszer-háromszor. Nem is érdeklik a gyerekek.
Szóval lehet, hogy van gond az anyósoddal, nem láthatok bele, de amit leírtál, az szerintem nem a gond kategória.
De tény, hogy vannak emberek, akiket nehéz szeretni és azoknak negatívabban ítéljük meg a tetteit, mondatait. Lehet, hogy a te anyósod is ilyen, ezt nem tudhatom, de ha csak annyi a baj vele, amit leírtál, akkor az nem olyan gáz.
Háát sziaaa, le vagy maradva az én anyósom egy hete jelentette be, hogy nem jön többet hozzánk-jaj neee:D, egy telefonbeszélgetés a részedről és nem jön többet :DDD.
A kérdésedet értem, mintha én írtam volna hasonlót.Kicsit érzékenyebbek vagyunk egy jó nagy utálattal vegyítve és az anyai ösztönök a legapróbb dolgokra is kiterjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!