Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megőrjít a babám lassan. Mit...

Megőrjít a babám lassan. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
11hós a fiam és folyamatosan a karomban lenne.ha lent ülünk a földön és játszunk 5 perc mulva már megint csimpaszkodik.se mosogatni,se semmit nem tudok tőle csinálni mert ordít.és ez egyre rosszabb.az sem válik be hogy hagyom sírni mert képes lenne fél óráig is sírni ha hagynám.és általában az sem elég ha ülők vele hanem sétálni kell.mit kezdjek vele?ez nem mehet így sokáig.
2012. febr. 7. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem hagyod sírni? Valamikor neki is meg kell tanulnia hogy nem lehet egész nap a kézben...
2012. febr. 7. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Hadd sírjon akár órákig is, nem lesz tőle semmi baja.
2012. febr. 7. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Hagyd sírni,két-három nap után megtanulja,hogy ellegyen egyedül is, és ne játssz állandóan vele. Legyen a közelében játék,amivel tud játszani. Csak délután legyen közös játszás.
2012. febr. 7. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Enyém is ilyen volt,én nem kapkodtam fel,hisz akkor semmire nem lett volna időm,szép lassan rájött,hogy sírással nem éri el azt,hogy felvegyem!

Most 13 hónapos,és ott tartunk,hogy állandóan a hátsómban van,de legalább nem ordít,hogy felvegyem!

Nálunk bevált,hogy nem vettem fel ha sírt!

2012. febr. 7. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

A lányom is ezt csinálja, szintén 11 hónapos. Igyekszem nem felkapkodni. Kénytelen megvárni, amíg elmosogatok, vagy feldobom a kaját.

Olyankor adok neki valami konyhai dolgot. Igaz, kb. 2 percig köti le, és bújik a seggembe, de akkor megint kap valamit. Így mire elmosogatok, a konyha kicsit háborús övezetnek látszik.

De ez van, nem fogom felvenni, meg rögtön abbahagyni, amit csinálok. A szívem szakad meg, de meg kell tanulnia, hogy néha várni kell.

Délután kicsit könnyebb, akkor van időm leülni vele. De akkor is csimpaszkodik ezerrel. Pedig azt hittem, ha már járni tud, akkor nem fogok kelleni. De tévedtem. Azóta csinálja ezt, amióta jár. Előtte leült, eljátszott sokáig. Most meg lóg rajtam. De szerintem ez egy ilyen időszak, majd elmúlik. Remélem. :)

2012. febr. 7. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Az enyém kétéves de még mindig a fenekembe van bárhova megyek,nem tudom mikor múlik el:)
2012. febr. 7. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Melinda vagyok, egy 11 hónapos kisfiú anyukája, ma regisztráltam!

Nálunk ez az állandó ragaszkodás 10 hónapos korában kezdődött, és nem értettem, mert addig semmi ilyet nem tapasztaltam. A védőnő azt mondta ez szeparációs szorongás, fél attól, hogy ha nem lát akkor ez azt jelenti, hogy elhagytam. Idővel ki fogja nőni. Igyekszem nem mindig felvenni, próbálom neki elmagyarázni, hogy nem megyek el, nem hagyom el, de néha ki kell mennem, most már javul egy kicsit a dolog, kitartás idővel jobb lesz.

2012. febr. 7. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeparációs szorongás, teljesen normális. Próbáljatok ki hordozóeszközt, háti hordozást(kendő, mei tai, csatos/ SSC), és akkor mindkettőtök jól jár:). Te is tudsz haladni és ő sem marad egyedül. Semmiképp ne hagyd sírni sokáig:)!
2012. febr. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!