Milyen gyümit + zöldséget adjak lassan 5 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Tápszeresek vagyunk így gyerekorvos és védőnő tanácsára 3 hónaposan elkezdtük az almalevezést és pépezést. Az alma nem nyert és mindent utál azóta is amiben benne van. 4 hónapos korától barackozunk. Szereti ha krumplival van. Sütötököt is próbáltam, de nem nyert. Viszont a répa az egy ideje bevált. Szeretnék kicsit haladni. Egy hét múlva 5 hónaposak leszünk. (Étkezést egyet úgy váltottunk ki, hogy van amikor nem kér utána, de előfordul rosszabb napjain, hogy nem fogadja el a pépet). A banános dolgokat is szereti, de megfogja a pocakot. Van hogy glutén mentes bio kölespehellyel dúsítom. A Nestlé Sinlac-ra allergiás lett és a tejpépre is. Milyen új ízt főzhetnék neki? Próbáltuk a Hippes krumplis-brokkolit, de öklendezett... Így inkcsább én magam készítenék valami finomabbat. Mit vegyek? Esetleg cukkini? karfiol? ezektől nem lesz szorulása? Sajnos ha sok krumplisat eszik vagy külespelyheset vagy banánosat akkor szenved szegényke így egy üveg barack kell, ha eldugul:D A tápszeres babáknak olvastam, hogy 4-5 hónapos korban ajánlják a glutén bevezetését is. Ha vennék neki való 4 hónapos kortól gluténes babakekszet akkor azzal dúsíthatom az ennivalóját ha lereszelem? Vagy mit mivel adjak neki??? A kukuricapehely az nem tesz rosszat neki?Rízspehellyel nem merem, mert a Sinlacban az van és gyanítom, hogy a rízstől pattogott ki. Mit adjak neki ami nem puffasztja és nem lesz szorulása sem és az íze is finom??? Mivel sűrítsem? SOS!:D2012. febr. 2. 13:11
1/6 anonim válasza:
En ezt a tablazatot hasznaltam, es hasznos infok vannak az oldalon!
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon kösziiiiiii! Meggyet is lehet neki adni?:O és az az édesköménygumó az hogy néz ki?:D::D:D nem vagyok egy nagy szakács az tuti...:$
2012. febr. 2. 13:17
3/6 anonim válasza:
Az itt letölthető babaszakácskönyv nagyon sok segítséget adott.
4/6 A kérdező kommentje:
+ a banánt miért 7 hónap utánra teszi?:S A hippes barackos-banán ami 4 hónapostól van az egyik kedvence...de azt desszertként kapja hogy gyümit is egyen ne csak répapürét...
2012. febr. 2. 13:18
5/6 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN! MINDENHOL MÁST ÍRNAK...megzavarodok:S
2012. febr. 2. 13:38
6/6 anonim válasza:
Elso vagyok!
Valassz ki egy tablazatot es a tobbit ne nezegesd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!