Ha reggel megfőzöm a zöldséget, azt koradélután még odaadhatom a hat hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Sokszor nem vagyunk itthon napközben, szoptatok, és most, hogy elkezdtük a hozzátáplálást, nem tudom hogy oldjam meg az etetést.2011. jan. 18. 18:01
1/3 anonim válasza:
Igen, persze :) Nem lesz baja, még másnap is megkaphatja, de harmadnap már nem.
2/3 anonim válasza:
szia,
egyetértek az előző válaszolóval, én is oda adtam még más nap is. természetesen hűtőben tárolva és 2-nél többször nem melegítve.
Ági
3/3 kisnita válasza:
Simán odaadhatod még másnaposan is. Mondjuk ha krumpliról van szó akkor azt már másnaposan lehet nem fogja megenni, olyan fura íze lesz hiába van hűtőben. Az én kisfiam legalábbis másnap már nem eszi meg a krumplit, de a répát, brokkolit, céklát, stb megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!