Megörjit az anyosom hogy kezeljem?
egy lakásban élünk.. ami az övé és a férjemé.
egyik nap derü látó vidám telel josággal másiknap pedig a legroszabb ellenszenvesebb nö és cáfolja mindazt amit azelött mondott . a férjem munkanélküli és az én 60 ezer forintos gyedemböl vagunk . meg az ö özvegyi nyugdijábol sajnos még nincs munkája a páromnak ennyit tudunk adni .. minden nap elhallgatom 100 szr.. persze nem konkrétan csak ugy szurkálosan mintha én tehetnék valamit elvégre nekem van ajövedelmem... kikészit a dolog már a gyerekel sem vagyok türelmes ..
Jaj, szörnyű lehet, nagyon sajnálom, hogy így vagytok...
Elég faramuci helyzet, hogy 3 emberből pont A férfinek nincs jövedelme...ez tényleg idegesítő lehet, de végülis az Ő fia, mondd neki, hogy ne neked szúrkálódjon, hanem a fiával beszélje meg...
semmi lehetőség rá, hogy külön menjetek? Mert ez hosszú távon a házasságotokra is fog menni...
egyelőre kitartás!
Figyu, ez nem megy, hogy mindent magadra vállalsz, és még szenvedsz is...
Lehet nem is anyóssal van a gond, hanem a férjeddel???
Mi az hogy nem marad el vele, és rányomná anyósra????
muszáj lenne, hogy ellegyen mással is, ez nem jó neki sem, mi lesz majd a bölcsiben, oviban?
Igenis el kéne kezdened rászoktatni az uradat, hogy ez a gyerek az Ő felelőssége is, stb, stb...
Hát ebbe így beledilizel lassan...
Ha rosszul látom, bocsi, nem akarlak megsérteni, de olyan tipikus here-verének tűnik Nkem a férjed ebből a pár mondatból...és ezt Te rontottad el azzal, hogy jaj, nem marad el vele, mert nyűgös, stb...
Mióta nem dolgozik amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!