Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anyuka leszek, mert...

Rossz anyuka leszek, mert kezdetektől turis ruhába lesz a babám?

Figyelt kérdés
"Még " csak 7 hetes vagyok, de anyóspajtással beszélgettünk arról, ha fiú milyen színű ruhát szeretnék ha lány milyet ráadni. És mondtam, hogy turiba olyan szép, különlegesek vannak, mellesleg egy FEHÉR body amin se egy kisegér se egy pötty nincs 800 ft. Szóval ő meg lehurrogott, hogy hát egyik fiára se adott turis ruhát... Hogy képzelem én ezt egy újszülöttre adni. Nálunk 2 baba is "felnőtt" ilyen ruhákból, persze voltak mellette vadi újak is. Nyilván cipőt,zoknit,kabátot újonnan vennék, de pólt, tipegőt, amit úgyis gyorsan kinő nem. Apropó, használt babaágy,babakocsi,kisszekrény. Mi véleményetek? Rendelhetem vateráról,teszveszről majd?
2012. jan. 29. 13:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A Brendon tökéletes ötlet, szívből ajánlom, hogy vidd el oda, és rakj az orra elé mondjuk egy 25 ezer forintos bundazsákot, és figyeld a reakciót:) Én is veszek turis ruhákat a lányomnak, az újakat általában orvosra, védőnőre, alkalmakra vesszük, de turiban sokszor olyat is ki lehet fogni, amin még az eredeti címke is rajta van:) Nem vagy rossz anyuka, hiszen szép ruhákat fogsz neki válogatni, nem agyonbolyhosodott, pecsétes vacakokat. Nekem sem volt használt ruhám gyerekkoromban, csak akkor nem volt még turi, és nem ennyi volt a fizetés, és nem ekkora összeg ment el rezsire, kajára stb.... Nagyon jó anyuka leszel, ez nem a ruhától függ:)
2012. febr. 7. 12:10
 32/32 Zsöff85 ***** válasza:
Utolsó: miért kell "kiöltözni" az orvoshoz, védőnőhöz?
2016. ápr. 26. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!